![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 18:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא כופה עליך כלום אל תדאג
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 18:06 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחח אתה אומר את זה כי בחיים לא חווית דיספוריה אתה לא מבין כמה זה קשה כשמתייחסים אלייך כמשהו שאתה לא מרגיש שאתה. אם אני אומר למישהו שאני אבינארי ושיפנה אליי באתה/הם, אני לא אומר את זה כי זה טרנד, אני אומר את זה כי אני פאקינג מרגיש לא בנוח כשמתייחסים אליי בתור בת, אני לא בת, אז למה שיתייחסו אליי ככה אם אני לא מרגיש ככה? ואתה מתייחס לזה כאילו זו בחירה, אף אחד לא בוחר את המגדר שלו, ותאמת, הלוואי ויכולתי להיות סיסג'נדרית. אבל אני לא. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 18:06 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
התודעה מתעצבת בהתאם לחוויות שאנחנו חווים עם הזמן והיא העצמיות שלנו וגורמת לנו לבחור בהתאם לסך הדברים שעברנו עם הזמן. דרך מטה-קוגניציה אני יכול לבחון בחירה שעשיתי וללמוד ממנה, ועל ידי כך להשפיע על התודעה ולשנות אותה. היא משתנה באופן תמידי במהלך החיים. היא נגזרת של תודעה כללית יותר במימדים גבוהים יותר שחווה את כל אינסוף הבחירות האפשריות שלנו בחיים, ואתה רק חווה את הבחירה במציאות ביקום שאתה חי בו. שאר הבחירות שלך מקבלות נגזרות מהתודעה הכללית יותר ביקומים מקבילים שבהם בחרת אינסוף בחירות שונות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 18:10 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לדעתך גורם לכך שלבני אדם יש "תודעה" ולמחשבים אין - אם בסופו של דבר אנחנו חיים בעולם דטרמיניסטי, אז גם התודעה שלנו היא תוצאה של השלכות אחרות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 18:14 PM
|
||||
אינסוף גירסאות שלך חיות את אינסוף הבחירות שעשית. ה"תודעה" שלך, כביכול, שנגזרת מתודעת העל שלך שקיימת במימדים גבוהים יותר, כופה עליך מציאות עם הבחירות שנעשו בקיום שלך, אבל אינסוף הגירסאות האחרות שלך חוות גירסאות שונות של נגזרות תודעה שונות בקיום שלהם. למחשבים אין את זה כי הם תוצר אנושי, לא של תודעת על כמונו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 17:45 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתם את הריב בלעדיי אני רואה
כלומר דיון ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 17:46 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ופה זה רק חלק קטן מה"דיון" הרוב היה בנוד אבל היה מאוד לא כיף אל תדאגי לא פיספסת כלום -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 17:48 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הנושא באמת
מרפרוף קל הבנתי רק שחמט, מלכות יופי ומשקולות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 17:50 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז בני אדם לא יכולים ליצור דברים בעלי תודעה, לטענך? הממממ... מה עם AI סופר אקטסרה מתקדם? נגיד, קח AI מסדרות מד"ב שבה הAI משתלטת על היקום או וואטאבר, אין לה תודעה לדעתך? ואם לא... מה עם תינוקות? איך זה שלתינוק יש מודעות, אם הרי בני אדם יצרו אותו? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 5 2022, 17:54 PM
|
||
נוד לא נכון
הודעה זו נערכה ע"י Noah Sweetwine ב Feb 5 2022, 17:54 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2022, 20:57 PM
|
||||||
את תמיד מוזמנת להצטרף ![]() ![]()
תראה, מבלי לחזור על מה שכתבתי כבר, כאשר ישות בעלת תודעה יוצרת ישות אחרת בעלת תודעה, אותה ישות מוגבלת על ידי המוגבלות של אותה תודעה. AI זו אינטיליגנציה מלאכותית, לא תודעה מלאכותית. תודעה, בהגדרתה הפשוטה ביותר, היא מודעות או תחושה לקיום פנימי וחיצוני. לישות מלאכותית כמו מחשב, זה יהיה בלתי אפשרי לתפוס את הקיום שלה בעצמה אם לא הגדרנו לה את האפשרות לעשות את זה, ועל כן היא תהיה מוגבלת על פי התפישות שלנו. כנגזרת מכך, התודעה שלנו תהיה מוגבלת על ידי ההגבלות של התודעה שהיא נגזרה ממנה, דהיינו תודעת העל, ועל כן לעולם לא נוכל לתפוס מושג גבוה יותר כמו "אלוהות" בשפה העממית, אלא רק לשאוף להבין אותו טוב יותר בהתאם לכלים הגשמיים שיש לנו והחושים שמאפשרים לנו לתפוס בצורה מוגבלת את הנתונים בעולם שלנו. בעוד שמחשב יוכל לעשות חישובים בצורה מהירה יותר, הוא לעולם לא יצליח להגיע למצב של תודעה מעל התודעה האנושית שלנו, כי הוא הוגדר על ידי בני אנוש מלכתחילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 13 2022, 21:42 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אתה אומר בעצם שלהיות טרנסג'נדר זאת הפרעה. לא יודעת מה לא בסדר איתך ובמחשבה הטרנספובית שלך אבל כדאי שתנחת מהר נשמה, להיות חלק מקהילת הלהט"ב זאת לא הפרעה. אם זכר רוצה להפוך לנקבה ומרגיש אישה בכל נשמתו זה לא הופך את הזהות המגדרית שלו להפרעה. אני מסכימה מאוד בקשר לתחרויות יופי שהן מזעזעות ברמה פסיכית, אבל בן אדם שעבר שינוי פיזי בגופו ועבר את כל התהליכים הביולוגיים הנדרשים - אי אפשר להדיר אותו מכל תחרות שקשורה למינו החדש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 13:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו נדבר על רוסיה ואוקראינה
מלחמת עולם שלישית? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 13:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 13:21 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שההשוואה של פוטין להיטלר קצת מוגזמת
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |