![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 13:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן... אבל בדרכים מסויימים מוצדקת.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 14:16 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אבל פוטין עדיין בייסיקלי דיקטטור -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 14:18 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צודקת אבל כן זה סוגשל מוצדק עם כל עניין הפלישה לדעתי בעיקר וגם בכלל במה שהוא אומר הוא אמר שאוקראינה שייכת לרוסיה - כאילו, היא לא מדינה עצמאית... וכן זה מוצדק ההשוואה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 14:31 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט ברור שרוסיה הולכת לנצח. זו אחת המעצמות הגדולות בעןלם
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:00 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר שזה לא בסדר לפלוש ככה לארצות ולהחליט פתאום שזאת לא מדינה ולהתחיל מלחמה והכל
אבל להשוואת אותו לבנאדם שאשכרה רצח מיליוני אנשים רק כי בא לו??? באיזה קטע? סבבה גם הוא רוצח אבל כמה שאני יודעת הוא לא הלך ואסף בשיטתיות מדהימה את כל מי שהיה לא בסדר בעיניו ופשוט השמיד אותו. כמה שהוא רוצח (בכל זאת, זאת מלחמה וכמעט תמיד יש מתים במלחמה. למרות שהוא התחיל אותה אז שמצ). אי אפשר להשוואת את פוטין להיטלר, סורי אני גם לא התכוונתי לצאת תוקפנית או משהו כע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:01 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה לגמרי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:03 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתם חושבים שמישהו פה משווה את פוטין להיטלר מה יש לכם
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:05 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן סוג של -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:06 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מבינים שאף אחד לא משווה את פוטין להיטלר, כן? לא נראה לי ששום השוואה להיטלר היא מוצדקת בנינו. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:16 PM
|
||||
נכון. יש אנשים באוקראינה שמשווים אותו להיטלר -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:19 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההשוואה להיטלר לא נכונה אבל לדעתי פוטין די מטורף וכן הוא דיקטטור לכל דבר זה שהוא אפילו לא מתקרב למה שהיטלר עשה לא מצדיק אותו -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:20 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפחד כמה שהבנתי לא הצדיק אותו, מה שהוא עשה ועושה לא בסדר אין מה לעשות להשוואות אותו להיטלר זה לא נכון בשיט, לא משנה מה כל אחד מהם עשה וכמה זה חמור הוא דיקטטור, אין ספק אבל הוא לא היטלר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:23 PM
|
||||
מסכימה ב- 100% -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:41 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הטוויטר של אוקראינה יש שם השוואה שלו להיטלר וכאילו, כן פוטין מטורף לחלוטין -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 16:44 PM
|
||||
מסכימה -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |