![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2022, 23:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיקטטור זה לא אומר היטלר.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2022, 20:59 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה פוטין מטורף (לא סבבה אבל מה לעשות) אבל הוא לא היטלר ההשוואה הזאת כלכך לא נכונה, סורי. אין בעיה לכנות אותו כמה שרוצים בשמות והכל אבל יש השוואות שלא עושים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 26 2022, 21:14 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כן
אבל זה פשוט מחריד כל מה שהולך שם מחריד לחשוב על מה שהם עוברים -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2022, 08:51 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2022, 19:23 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז ישראל תגשר בין רוסיה ואוקראינה
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2022, 19:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי מה הן מתגרשות? מה זה אומר תגשר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2022, 18:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול סופי
כמו אלעד ירד אל הירדן לגשר זה לפייס, לעשות בין שני גורמים "סולחה," מה שנקרא -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 12:38 PM
|
||
אממ רציתי לשאול אם רוצים להמשיך לדבר על להטב vs הומופוביה כאן
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 12:44 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכללי לא חושבת שהיה נכון לקטוע את הדיון, כל דיון זולג. הקהילה הלהט"בית היא חלק מהדיון, ואם מישהו לא תומך או לא מאמין בזה, אז ברור שהדיון ילך לשם.
זה המהות של דיון -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 12:59 PM
|
||||
לדעתי היה מאוד נכון לקטוע את הדיון. הדיון ההוא נפתח למטרה מסויימת ועבר למטרה אחרת שכבר קיים דיון בשבילה. אם רוצים להמשיך עם הדיון הזה אפשר לעבור לפה או למקום אחר, אבל האשכול ההוא הוא לא המקום לדיון הזה. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 14:39 PM
|
||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדיון מתעסק בזה שיש הגדרות שמתמסמסות, אבל אם אני אומרת שההגדרות לא רלוונטיות, זה מתקשר לדיון. מה שאמרו שם גם שזה לא משנה כי זה "מנוגד לטבע" או להלכה, זה גם רלוונטי. כי ברור שזה יתמסמס אם אנשים תומכים בהומופוביה, כי אנשים אפילו לא יודעים שזה קיים. -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 14:49 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדיון זלג למקומות נורא אישיים, לא ראיתי שקטעו אותו כי אני לא ממש מסתכלת אבל זה טוב שעשו את זה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 14:58 PM
|
||
אבל זה לא נבע מהסיבה הנכונה, היו להגיב לו שהוא עובר על חוקי הפורומים כבר לפני 10 תגובות
למרות שלדעתי ככה גורמים לאנשים לשנות את הדעה, נכון זה היה אישי, אבל החיים הם אישיים ויש לאנשים פה הזדמנות נדירה לשנות למישהו את הדעה. כל עוד אנשים לא נפגעו, אין סיבה שהדיון לא ימשיך להתקיים גם אני הייתי קיצונית לפני עשר שנים, הפורום הזה ממש עזר לי למתן את עצמי ואת הדעות שלי ובעיקר לקבל את האחר -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2022, 00:19 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלוהים יודע למה אני כאן
אוקי יש כמה דברים שממש מפריעים לי בדיונים פה, @חברה דתיים @מאמינים: סבבה שאתם הולכים לפי התורה ולפי אלוהים ואם התורה אמרה היא אמרה ומה שחכמים וחזל ומפרשים תקנו זה כמו דברי אלוקים והכל טוב ויפה. אבל שימו לב בבקשה שלא כולם פה ולא כל מי שתפגשו בעתיד הוא בנאדם שמאמין. לתת הוכחות וציטוטים מהתנך זה יפה אבל לא לכולם זה אפקטיבי. אז רק לשים לב שזה לא נהיה 'זה מה אלוהים אמר תסתדרו.' @בכללי: מרגיש לי ממש חוסר כבוד בדיונים בעיקר אלו שנפתחים על הקהילה הגאה. אז רק אם אפשר בבקשה לכבד דעות ואנשים זה יהיה ממש נחמד, ולראות שאפחד לא נפגע כי בכל זאת אנחנו כולנו אנשים (חוצ מאלו שחתולים אבל זה סיפור אחר). בקיצור זה כזה מה ש@נעמי אמר. אניוואי שמצ מי אני שאגיד ואעיר אבל ממש הפריע לי ואני הייתי אני ולילה טוב לכולם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2022, 19:02 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להתווכח על רפורמה, ועל מה שהם גורמים לעם שלנו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |