![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 17 2022, 00:53 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי באמת את הדיונים שהלכו פה בזמן האחרון
ניסיתי לקרוא ולהבין אבל איבדתי אתכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2022, 17:59 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקשבת למה שאמרת? אתה אמרת שאם הוא היה קיים ואז אתה אומר שכשהו היה קיים הוא עדיין דמות דימיונית לא, אם הוא קיים, אז הוא לא דימיוני. אז מה המשמעות לחיים שלך תיהיה? ללא משהו להישען עליו, אתה לא תצליח למצוא משמעות, משמעות זה מה יקרה אחרי שאתה תמות, וכייון שאתה לא מאמין, אז אתה חושב שלא תגיע לשום מקום, אין לך לאן להגיע בחייך, אתה לא צריך ליהיות אדם טוב, אז אתה לא מאמין במשמעות. (סליחה אם פגעתי) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2022, 23:29 PM
|
||||
![]() מוגל |
אתה אומר שאתה צריך שאלוהים יהיה קיים בשביל שתהייה לך משמעות לחיים? אם כן, אתה כל כך מפחד מהמוות שבסופם של חייך יגיע ואז תמות ותהיה כלום, שאתה מנסה להאמין שיש אלוהים ואתה תגיע לגן עדן וכו' וכו'. אתה בהדחקה לדעתי. (סליחה אם פגעתי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2022, 06:52 AM
|
||||
אני אומר, שכדי שיהיה לך משמעות לחיים, אתה צריך לדעת שיש עולם הבא, וככה לדעת שאם אתה עושה טוב, אז תקבל על זה תגמול. שזה גן עדן, וההפך אם הגיהינום, ולגבי הדבר השני, אני לא מפחד מהמוות, זה פשוט שאני מאמין שאחרי המוות אתה תקבל תגמול על דברים טובים שאתה עושה, אתה עדיין תמות, לא תחייה אחר כך, העולם הבא זה לא חיים, והבעייה היא שאתה חושב שזה שאני חושב שיש עולם הבא זה הדחקה. זו ממש ממש לא הדחקה, זה גורם לבני אדם לעשות דברים טובים, (עצה בשבילך: תקרא תנ"ך או גמרא, כשאתה לא מאמין, זה עדיין חשוב ללמוד על העם שלך, זה עדיין חשוב לדעת איך ליהיות אדם טוב יותר) ועוזר להם בכך שהם יודעים שיש עולם הבא, וזה גורם להם לעשות מעשים טובים. כמובן שלא הייתה בכוונתי לפגוע, אם אתה רואה משהו פוגע בך מההודעה הזאת, אני מצטער מראש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2023, 01:55 AM
|
||
![]() מוגל |
שמעו משהו יפה מאמינים בעיקר יאהבו את זה אבל גם מי שלא אדם חכם(אורי זוהר לאחר שחזר בתשובה) פעם שאל בוא ניקח את ביל קיטס (אז הוא היה הכי עשיר) אם הוא יזדקן ויתחיל להיות סנילי וקשה יום וחולה ויציעו לו תרופה שיכולה להחזיר אותו לגיל 20 אבל היא עולה 100 מליראד דולר(בערך הסכום שהיה לו אז) ברור שהוא היה קונה אותה אז הוא מוכן לאבד 100 מליראד בשביל לחזור לגיל 20 אז למה לעזעזל כשהו בגיל 20 הוא מבזבז את החיים שלו בשביל ה100 מליראד?
-------------------- מעט מהעשב דוחה הרבה מהעצב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2023, 15:28 PM
|
||
מחשבה יפה, מעולם לא חשבתי כך, מעניין
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2023, 21:23 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם ההפגנות שיש עכשיו נגד הממשלה החדשה באמת יעזרו במשהו?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2023, 23:13 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל תמיד טוב להפגין דעה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 09:30 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שהן לא יעזרו? כל דבר עדיף על לשתוק כשמרסקים את בגצ, ובטח שלהפגין
סלחו לי על הבורות אני לא מאוד מבינה בפוליטיקה אבל אה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2023, 21:44 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע אבל לממשלה הנהדרת שלנו לא אכפת מההפגנות כמובן שחשוב להפגין כדי שהממשלה אולי תבין שהעם נגד ההחלטות שלה, אבל קשה לי להאמין שזה יעזור בהרבה... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2023, 17:45 PM
|
||
![]() מוגל |
אהלן יש מצב להסבר איך האתר עובד?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2023, 22:24 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
היי, מה נשמע? מה תרצה לדעת על האתר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 23 2023, 13:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 22:33 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמאל וימין התחלנו?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 22:43 PM
|
||
יאללה.
אתה יודע מה אני אומר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |