![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 18 2023, 23:42 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי להכליל אתה מדבר על הימין הקיצוני, אז אל תדבר על כל הימין הדתי. אני דתיה ויש לי חברה בי, ויש לי חברה לסבית. אני לא אומרת שכל המשפחה והחברות והאנשים שאני מדברת איתם בעד זה, או מסכימים עם דרך החשיבה הזאת, כי אין מה לעשות- חינוך דתי זה חינוך דתי, אבל גם מי שלא מסכים- כולנו מכבדים את כל הקהילה הגאה, ואנחנו לא נתחיל לצעוק עליהם או לא נדבר איתם, או כל השיט הזה. וזה מה שעושה את ההבדל. כי לא כל ההורים הדתיים יעיפו את הילדים שלהם מהבית אם הם יצאו מהארון. גם לא הרוב. חלק לא יסכימו איתם, או ירגישו מרוחקים במשך כמה ימים, אבל בסופו של דבר הם יקבלו אותם. ואני יודעת שחפרתי אבל זה נושא שממש מעצבן אותי. ובנוגע לערבים- זה כזה לא קשור. גם שמאלנים יכולים להכליל ערבים בגלל פיגועים. לא רק ימניים. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 00:00 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דיברתי על ימין דתי בכנסת, לא אנשים שבעד הימין הדתי קשה לי להאמין שתמצאי שלושה חברי כנסת מהימין הדתי שיחשבו שהלהטב זה דבר טבעי והוא לא בעיה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 06:22 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כמו אני אגיד. תמצא 3 אנשים מהשמאל החילוני שתומכים בחרדים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:10 PM
|
||
יש נוד ולא אמרו לייי
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:12 PM
|
||||
נקודה טובה האמת שלא חשבתי על זה קודם ובכל זאת, לא קרה מקרה שחרדי נרצח על ידי שמאלני רק בגלל היותו חרדי, אבל בלי ספק קרה שנרצחו להטבים ע"י הימין במצעד הגאווה... אתה צודק שהיחס של השמאל לחרדים הוא לא מושלם, אבל הוא לא קרוב לרמת הקיצוניות של הדעה של הימין הדתי נגד הלהטב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:15 PM
|
||
אממ הי
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:16 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא המקום לשיחות חולין, כאן זה נוד 13+ שנועד לדיונים על פוליטיקה וכו. נא לא להגיב הודעות סתמיות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:24 PM
|
||||
יש גם חרדים שמאלנים -------------------- בע"ה
|||
|
פורסם ב: Jul 19 2023, 22:51 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה פחות אבל
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 12:34 PM
|
||
ברור אבל גם אין קשר בין חרדים וחילונים לימנים ושמאלנים
|
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 13:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם זה אני מסכימה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 17:11 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמאלנים שנגד חרדים (לפחות כמעט כולם) לא נגד הדת עצמה או החרדים. הם נגד ההתנהלות של חלקם בנושאים אחרים - לדוגמא מיסים או גיוס. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 18:16 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה סטריאוטיפ חרדי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 18:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אומרת שמרצ זה מפלגה סוציאליסטית שתמוכת בהעברת כספי מיסים מהעשירים לעניים ואזרחי מצוקה. החרדים עונים על ההגדרות האלה.
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2023, 20:07 PM
|
||||
נכון אבל זה לא קשור לימנים ושמאלנים -------------------- בע"ה
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |