![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 21 2023, 09:53 AM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון, ולדעתי הבעיה היא יותר בייצוג של החרדים בממשלה ופחות בחרדים שחיים את החיים שלהם, למרות שלא רק. זה נהיה סטראוטיפ בגלל ש87% מהחרדים באמת לא מתגייסים לצבא וחילונים משלמים פי 6 (לפי מה שהבנתי, היו מקורות שאמרו שזה 9) מיסים מחרדים. זה לא שכל חרדי שנולד חושב "בואו נחייה על חשבון החילונים", אבל בפועל זה מה שקורה. הרבה אנשים מפתחים שנאה לדתיים וחרדים על בסיס הימין הדתי שנמצא בממשלה. -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 21 2023, 09:57 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החרדים שבממשלה לא מיצגים את כל האוכלוסיה החרדית שבישראל, ויש גם חרדים שבכל מצביעים למפלגות א חרדיות. חוץ מזה, כמו שאמרת חרדי לא נולד ואומר "בא נחיה על חשבון כולם" וזה שזה קורה בפועל - כן, כי המדינה החליטה שמי שיש לו הרבה ילדים מקבל הנחה במיסים? אז יש להם הנחה. אשה שעובדת מקבלת הנחה? אז יש להם הנחה. הם לא עושים את זה בכוונה או משהו, והם לא יולדים ילדים בשביל הנחות במיסים. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 21 2023, 10:07 AM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שאני אומרת, הבעיה היא בייצוג של הימין הבאמת קיצוני שדווקא הוא זה שנמצא בממשלה ומחוקק חוקים. אין שיוויון, אבל זה לא באשמת כל חרדי בארץ. -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 21 2023, 10:11 AM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם זה אני מסכימה ואני באמת חושבת שיש יותר ילדים צריך לתת קצת הנחות במיסים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 23 2023, 15:06 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההנחות לחרדים לא תלויות רק בכמה ילדים הם עשו. ככל שאני זוכר לחרדים יש הקלות בלי קשר עריכה: אוקיי, אז קראתי על זה ומסתבר שחרדים לא משלימים שישית מדתיים לא חרדים/חילונים, משום שהם בעצם לא עובדים. הם חיים על קצבאות, והמצב הזה קורה כי בעצם אין להם הזדמנות לנסות לעבוד, בגלל החינוך הירוד בבתי הספר החרדים. אז כן, כל המערכת הזו בנויה לא מי יודע מה. אה וראוי לציין שהקצבאות שלהם הרבה יותר גבוהות מהקצבה שחילוני היה מקבל אם הוא לא היה עובד. -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 23 2023, 15:39 PM
|
||||
החרדים מתפרנסים מהאישה -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 23 2023, 22:37 PM
|
||||
אממממ לא אולי גם אבל הם כן מקבלים קצבאות -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 24 2023, 17:18 PM
|
||||
בעצם נכון הנשים הם עקרות בית אבל יש גם נשים שעובדות -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 24 2023, 18:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם מלימוד תורה מקבלים קצת כסף אזור 2000 ומשהו כזה אבל כן בעיקר האישה מפרנסת את הבית... -------------------- לונה
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 09:17 AM
|
||||
אני גם מסכימה עם זה -------------------- בע"ה
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 11:44 AM
|
||
רגע רגע רגע
מה שאתמול עבר על עילת הסבירות זו הייתה קריאה שלישית?? -------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 11:44 AM
|
||
אכן
מאתמול אין עילת סבירות -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 11:58 AM
|
||
וואו, הולך להיות מעניין במדינה בזמן הקרוב:)
אגב אני מאמינה שתוך חודש חודשיים פחות או יותר ייגמרו הוויכוחים על הרפורמה -------------------- ג׳יני
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 12:00 PM
|
||||
מעניין זאת גם דרך לתאר את זה אם הם יגנזו את התוכניות שלהם, כן -------------------- 🎗 אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 12:01 PM
|
||||
לול כן מה הכוונה? -------------------- ג׳יני
|||
|
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |