![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:07 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לקלל אלה אל תחסכי מעצמך התבטאות
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:08 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם אנשים לא שפויים פסיכיים אין מה לנסות להבין איך הלב או ההיגיון שלהם עובד -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:08 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה. אני אצפה. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:10 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אפשר רק לא להשתמש במילים כמו "פסיכי" או כל דבר שקשור למחלות הנפשיות כי זה פוגע באנשים עם בעיות נפשיות. אנשים רעים הם רעים. נקודה. מיליון סימני קריאה!!!! כי יש להם אישיות חרא והתנהגות פסולה. זה לא אומר שהם חולים בנפש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכול בסדר תקללי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת :( סליחה סליחה סליחה 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:11 PM
|
||
אוי שיט שכחתי את שם המשתמש שלי באינטסגרם מה עושים
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
3> -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים זו יכולה להיות ילדה תמימה שסתם הולכת ברחוב, ואיזה גבר שהחליט שהוא חרמן עכשיו פשוט הולך ומטריד אותה בלי שהיא אפילו מכירה אותו?! ויותר גרוע אם זה נגיד הבוס שלך בעבודה, שיודע שאת בקשר עם מישהו אחר או משהו כזה, והורס לך את החיים! אנשים בלי לב. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס נכון טריגר אונס ><
הלכתי לכמה הרצאות ביום המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים והדברים שסיפרו שם פשוט מזעזעים עולם דפוק -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:12 PM
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה קרה מה היא עשתה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:13 PM
|
||||
כן, דיברתי על הפסיכולוג ואני מסכים לגמרי, קראתי על זה קצת (לגבי שירה) פשוט בושה... 14 שנים... זה כלום לעומת חיים שלמים של בנאדם שנהרסו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:15 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"למה היא הלכה לפאב?"
"זה בטח בגלל מה שהיא לבשה!" "היא שקרנית" "היא רצתה את זה" "בגלל שהיא הסתובבה עם גדולים ממנה" הנה כמה ציטוטים של האנשים דפוקים אני לא מבינה איך אפשר לכתוב בכלל דברים כאלו למישהי שעברה דברים כמוהה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:15 PM
|
||||||
אה אופס ארגג לגמרי אפילו לא בן אדם אחד, 20 כאלו ואי אפשר אפילו לדמיין את כל ההשלכות הקטנות אבל המשמעותיות שיש מכל הסיפורים האלו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:16 PM
|
||
אני שומע עכשיו מה שהיא ואמרת הצלחתי לךהיכנס לאינסטגרם.
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |