![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 20:14 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז את טוענת שמעכשיו יהיה אפשר לקבוע שעל הנשים להישאר בבית?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2023, 21:15 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעכשיו, לחבורת שוביניסטים להטבפובים גזענים יש כוח הרבה יותר מדי גדול. ובכל מקרה, לאף ממשלה לא צריכה להיות יכולת להתעלם מכל ביקורת או מעצור.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 17:47 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאת אומרת את זה ככה באמת נשמע שעילת הסבירות היא לא דבר טוב...
|
|
פורסם ב: Jul 26 2023, 19:35 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מתמקדים יותר מדי בעובדה שהממשלה הזאת חשוכה ומתעלמים מהעובדה שגם אם הממשלה הזאת הייתה הכי מקבלת ובעד כולם שווים וזכויות אדם, זה לא היה הופך את החוק הזה לבסדר. לאף אדם, לא חשוב מה הדעות שלו, לא מגיע להחזיק כוח מוחלט על מדינה שלמה.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2023, 12:50 PM
|
||
אבל אם- תיאוריטית כמובן היה בעד מוחלט וכולם מסכימים?
|
|
פורסם ב: Jul 27 2023, 14:16 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לתת כוח כזה לממשלה זה פשוט לא משהו שאמור לקרות במדינה עם דמוקרטיה חזקה. דמוקרטיה זה לא אומר שכולם מסכימים, זה אומר שלכולם יש זכות שווה להביע דעה והממשל מקשיב להם ובטח שלא מנסה למנוע מהם להישמע. אין דבר כזה שכולם יסכימו, ובמיוחד בגלל זה צריך מערכת של מעצורים ובלמים שלא יתנו לממשלה לעשות מה שהיא רוצה. עילת הסבירות לא אומרת שהממשלה לא עושה כלום, היא מונעת מהממשלה לעשות דברים שהם, וול, לא סבירים.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2023, 15:08 PM
|
||
אבל מה הם כבר יעשו?
זה לא השתמשנו בעילת הסבירות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:06 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לדבר איתי על זה שזה מגוחך הבגדי שפחה?
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:07 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה זה מגוחך לדעתך? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:21 PM
|
||||
טוב, בוא נתחיל מזה שנשים הן בבירור לא שפחות של אף אדם דתי. אם יש מקרים של אלימות בתוך המשפחה צריך לטפל בהם, לא משנה מאיזה מגזר, אבל הנקודה היא שברוב המקרים מלבד משפחות בודדות- נשים הן לא שפחות של בני זוגן. גם לא אצל דתיים. סתם דעות קדומות. (אני דתי, תנחשי מי שולטת בבית שלי). נשים דתיות הן נשים ממש כמו חילוניות, הן בוחרות כל יום ללבוש את השביס או החצאית המתנפנפת, עצם האמירה שהן שפחות בביתן שלהן מקטינה אותן. אם אישה בוחרת להיות צנועה זה אומר שהכריחו אותה? אישה לא יכולה להחליט על דעת עצמה לא לחשוף את שיערות ראשה? אבל זה בסדר, אנחנו חיים בדמוקרטיה ומותר למחות, אם הנשים רוצות למחות על זכויות שמתערערות אצלן, תפדל, שיהנו. מעניין שכל אותן נשים שמוחות בחרו דווקא בתלבושות של נשות 'רפובליקת גלעד'- מדינה שהתרחשה בסיוטים הגרועים של מרגרט אטווד (הסופרת מרגרט אטווד כתבה את הרומן הדיסטופי שלה לאחר שרונלד רייגן עלה לשלטון, בדיעבד, רייגן היה אחד מהנשיאים הזכורים לטובה של ארצות הברית.) ולא בתלבושות של נשים שבאמת סובלות מהתעללות ושוביניזם- למשל, נשות אפגניסטן תחת שלטון הטאליבן. תלבושות שק שחושפות רק את העיניים שלהן פחות מזעזע? אגב, מחאת השפחות בראשות ליהי לפיד צצה לראשונה ב2019, הרבה לפני הממשלה הנוכחית. אז כן, זה מגוחך בעיני. יום נעים :) -------------------- אני
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:23 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שהבנת את הרעיון מאחורי הבגדי שפחה-
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:26 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין שום קשר בין זה לדת. המחאה מבטאת את העתיד שיכול להיות צפוי לנו אם לממשלה תהיה יד חופשית לקחת למי שהיא רוצה את הזכויות - כן, זה אולי קצת מוגזם, ולא נגיע לרמה של דיסטופיה כזאת כנראה, אבל הגזמה זה חלק מהדבר. והבעיה באפגניסטן היא לא עם מה שהנשים לובשות אלא עם העובדה שאין להן בחירה אלא ללבוש את זה. יש המון נשים ברחבי העולם שלובשות תלבושות דומות מבחירה וזה בסדר לגמרי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:28 PM
|
||||
בגדי השפחה לא נועדו למחות על מעמד האישה במגזר הדתי, הן נועדו למחות על מה שקורה עכשיו בממשלה. זכויות נשים הולכות להיפגע וכבר עכשיו נפגעות, אתה לא יכול להכחיש את זה ואני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לנסות. וזה אמור להעביר מסר, לא להציג את המצב באפגניסטן. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:30 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעולם לא נוותר על הרפורמה -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:31 PM
|
||||
סיפורה של שפחה זה רומן דיסטופי בעתיד שבו נשים צריכות להיות משועבדות לגברים בגלל הרחם שלהן. מצעדי השפחות אומרים שהממשלה תוביל לעתיד שבו לנשים לא יהיו זכויות. אני חושב שפשוט מדובר באקט של מחאה, כמו לטעון שכלב יוכל להתמנות לראש ממשלה. אבל כולם הרי חושבים שחברי הכנסת חסרי סבירות- אתה באמת חושב שכל אותם 64 מנדטים ירצו להפוך את הנשים לשפחות? חצי מהקולות שלהם זה נשים. אתה באמת חושב שאם אחד מחברי הכנסת, או אפילו מפלגה שלמה, יחליטו לעשות חוקים נגד החופש של נשים זה ההצעה לא תחטוף גינויים משאר חברי הכנסת- כולל שאר חברי הקואליציה? אתה באמת חושב שכולם שונאי נשים-פנאטים-שוביניסטיים שמתכננים איך להחזיר את הנשים לבית? -------------------- אני
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |