![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:31 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה ממש לא הבנת כן- יש נשים שמבחירה מתלבשות צנוע אבל לא זאת לא המטרה של המחאה אבל תן לי להתייחס להערה שלך: רייגן היה זכור לטובה ביחס להתנהלות שלו הכלכלית, לא איך להתייחס אל הנשים (שאגב, אז היו במעמד נחות ביותר) -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:32 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואיזה מזל שהבאת גם טיעונים שתומכים בדעה שלך תוך כדי הקשבה לטיעונים שהעלו אחרים -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:32 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שיש חבר כנסת אחד שרוצה שנשים לא יוכלו לצאת מהבית.... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:33 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי זה לא משנה מה הם יעשו מה שמשנה זה העובדה שהם יכולים לעשות את זה. עם הרפורמה, הם יכולים להשתיק את כל הקבוצות המוחלשות באוכלוסיה ולחוקק מולם חוקים מפלים ואף אחד לא יוכל לעצור אותם. אתה באמת חושב שאכפת לנו אם הממשלה הנוכחית תעשה את זה או לא? זה הכל רק העניין שהם יכולים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:33 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרתי שיש -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:44 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסו שניה לחשוב איך הייתם מרגישים אם סטטיסטית, אחד מתוך שלושה גברים היה חווה הטרדה מינית בחייו. איך הייתם מרגישים אם הייתם רואים בטלוויזיה הרבה יותר נשים מאשר גברים, בספרים, בתפקידים בכירים ובממשלות. הייתם מחונכים על ידי החברה לא לעשות בעיות, לא להיות פרובוקטיבים מדי. אם חוויתם אונס או הטרדה - זאת אשמתכם! אתם רציתם ללבוש את מה שלבשתם, או שלא אמרתם לא. אתם ביקשתם את זה. אל תתלוננו. בכללי, אל תתלוננו או תשחו נגד הזרם. זה מה שקורה לנשים ביומיום, אז אפשר לסכם שמפסיקים להגיד שאין לנשים על מה להתלונן ומתחילים לפעול למען שיוויון אמיתי?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:44 PM
|
||||
רק הבהרתי -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:45 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בג''ץ ממילא לא שומר על מיעוטים. בהתנתקות הן דחו 12 עתירות של מתנחלים בטענה של יעו''ש זה לא חלק מהמדינה. אבל לאחר שמחבל ירה ביהודה גליק הם אסרו על הריסת ביתו מתוך טענה ש"אין להרוס את ביתה של משפחה שלמה בגין מעשיו של אדם אחד". אה, אז אולי הם מגינים על זכויות נשים? טוב, אם אתה חושב שמתן 5 שנות מאסר בלבד לאדם שפגע מינית בילדה בת 10 זו הגנה על זכויות נשים. https://www.ynet.co.il/news/article/sjfbh6vso -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:46 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודעים מה? אני אפילו לא אנסה להתווכח.
אני רק אגיד שאני מקנא בכל האנשים הפריווילגים שלא מצליחים לראות את הבעיה ברפורמה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:47 PM
|
||||
ואני מקנא בכל הפריווילגים שלא מבינים שצריך רפורמה -------------------- בס"ד
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:47 PM
|
||||
אבל הרפורמה לא מתקנת את זה. לתת לממשלה כוח מוחלט לא מאזן כלום. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:48 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקע
רגע, זה נראה לכם נורמלי שאדם שאנס ילדה יקבל 5 שנות מאסר? שידווחו מקרי פדופיליה והמשורה תתעלם? -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:48 PM
|
||||
אני בחיים שלי לא חשבתי שאראה מישהו קורא לקבוצות אוכלוסייה מוחלשות פריווילגים אני- -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:49 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שמישהו אומר שהם יבטלו את כל הזכויות של הנשים. זה בצעדים הקטנים. כמו שאמרתי, ברור שזאת הגזמה, אבל זאת לא הנקודה. חצי מ64 המנדטים הם נשים? לא, האמת שבכל הקואליציה הזאת יש 9 נשים סהכ. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:49 PM
|
||||
זה גם לא נראה לי נורמלי לתת כוח מוחלט לממשלה גזענית להטבפובית ושוביניסטית -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |