![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:50 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ודרך אגב לא היה בשום מקום ברפורמה שאמרו שהם עומדים לתקן עונשים או דברים כאלו זה רק בשביל שבג״ץ לא יוכלו לפסול יותר חוקים שפוגעים בדמוקרטיה
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:50 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף גם הימין הקיצוני וגם השמאל הקיצוני יובילו לאותו דבר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:51 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו בדיוק לכן לא צריך לתת להם כוח מוחלט :) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:54 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חצי מהקולות -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשתף משהו כעיקרון אמרתי את זה כבר אבל עדיין:) להיות נגד פמיניסטיות זה להיות נגד שויון, לא נגד נשים, נגד שויון פמיניזם זה שויון במשמעתו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה אם זה שבגץ מיצג ברובו רק את השמאל ובוחר שוב ושוב את עצמו? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע אני די בטוח שהקולות אנונימיים אז אי אפשר לדעת מי הצביע למי. תקן אותי אם אני טועה דו ~ -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:55 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
הודעה זו נערכה ע"י Lavender Haze ב Jul 28 2023, 15:58 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:56 PM
|
||||
אז זה מתאזן עם הממשלה הימנית סתם, סתם -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:58 PM
|
||||
את סותרת את עצמכן אבל -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע, אז מי זה יושב ראש הכנסת? וזה, אגב, לא נותן כוח מוחלט לממשלה. זה בסך הכל אומר שאנשים שנבחרו על ידי עצמם לא יוכלו להחליט מה סביר ומה לא. -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגץ לא בוחר את עצמו. זה פשוט לא עובד ככה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הממשלה נבחרה על ידי העם.. -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 15:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט כל האנשים שמתנגדים לרפורמה מתעלמים מהבעיות עם בג"ץ. בג"ץ נמצאים בעמדה שהם יכולים לשלוח הורים מתעללים לשנתיים בכלא. אני לא יודעת למה הם עושים את זה, ולא אכפת לי. כנערה אני נמצאת במצב מאוד פגיע. אני בהחלט לא ארצה שאם יאנסו אותי\אחותי\אמא שלי ישלחו את האנס ל5 שנים בכלא. ואם תגידו שדברים כאלה לא קורים, זה יהיה או שאתם משקרים, או שאתם לא מודעים. כי אני מכירה סיפור כזה, אישית, אני לא עומדת להתחיל על זה שיחה, אבל שלחו אותו לפאקינג 4 שנים. באיזה עולם זה הגיוני? -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:00 PM
|
||||
כמעט כל האנשים שבעד הרפורמה מתעלמים מהעובדה הזאת שבשום מקום ברפורמה לא כתוב שום דבר על תיקון של עונשים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |