![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:00 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיר אוחנה בפעם האחרונה שבדקתי, הלהטב היחיד בממשלה שתומך במהלך שהוא נגד להטבים לא זה אומר שאף אחד לא יוכל להחליט מה סביר. חוק דרעי הוא סביר לדעתך? למנות מישהו שהתחייב שהוא לא יחזור לפוליטיקה לשר? למנות קרובי משפחה לתפקידים בכלל הקרבה שלהם לשרים? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:02 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שופטים אמורים להיבחר משיקולים מקצועיים ולא פוליטיים כרגע, אם הבנתי נכון, הוועדה לבחירת שופטים מורכבת ככה: שר המשפטים, שר נוסף, שני חברי כנסת, שלושה נציגי ביהמש העליון ושני עורכי דין. צריך רוב של 7 מתוך 9 ולכן אי אפשר להחליט בלי פוליטיקאים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:02 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא סותרות פשוט אין לי דעה מגובשת -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:03 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למנות קרובי משפחה זה לא סביר אבל כשיאיר לפיד מינה את גיסתו לתפקיד כלשהו לא פסלו את המינוי אז למה שמישהו ימני עושה את זה נזכרים להתערב? -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:04 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן אומרות שפמיניזם זה נגד שוויון לא נגד נשים ואז אומרות שפמיניזם זה שוויון אני מניחה שהתכוונתן לשוביניזם אבל -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:09 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים בנוגע לדרעי, מבחינתי לא יהיה בפוליטיקה. יופי, סיימנו עם זה? עכשיו- בנוגע למינוי קרובים; יאיר לפיד מינה את גיסתו לחברה בדירקטריון קק''ל. וחוץ מזה, בגץ הוא משפחה אחת גדולה, יש לי רשימה ארוכה מאוד של אילן יוחסין. -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:15 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתוב, ולדעתי גם הוכחתי לך את זה פעם. או שזה היה ליעל. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:16 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז בבקשה תשלחי לי מקור אני אשמח לגלות שאני טועה D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:23 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה התבלבלנו התכוונו שפמינזם זה שויון בין גברים לנשים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:24 PM
|
||||
השינוי המוצע: בתחילת הדרך הודיע שר המשפטים לוין כי ברצונו לתקן את החוק כך שבהרכב הוועדה יהיה רוב לקואליציה. הצעה כזו, מטעם ועדת חוקה אף עברה קריאה ראשונה. עם זאת, נראה שההצעה הזו נזנחה בשלב זה ונבחרי הציבור מחפשים חלופה שתהיה הוגנת ותביא לשיפור המצב הקיים. המטרה היא להקים וועדה לבחירת שופטים שתצליח לגוון את שופטי בית המשפט העליון שלנו מבחינה רעיונית, כדי להביא לאיזון ולייצוג טוב יותר של מגוון הדעות בציבור הישראלי. מטרה נוספת היא שלשופטים המכהנים בבית המשפט העליון לא יהיה וטו בוועדה לבחירת שופטים. מה נרוויח מהשינוי? נרוויח בדיוק את מה שחסר היום: גיוון, שקיפות וייצוג. במקביל, נעצור את הקריסה באמון הציבור במערכת המשפט, דבר המהווה סכנה של ממש לדמוקרטיה. לאזרחים יש זכות להשפיע על דמותה של המדינה. בית המשפט העליון הוא שחקן מרכזי בקביעת המדיניות במדינה, בייחוד לאור גישתו האקטיביסטית והסמכויות שניכס לעצמו. לפיכך חיוני שיהיה קשר הדוק בין הערכים ותפיסות העולם של כלל האזרחים לבין השופטים שמתמנים. תפיסת עולמו של השופט משפיעה על פסיקותיו. בבית המשפט העליון השפעה זו דרמטית הרבה יותר, שכן סוגיות רבות כרוכות בהכרעות ערכיות ומוסריות. השינוי יבטיח פסיקות שמגנות על כלל האוכלוסיות בישראל ושופטים שיגיעו מכל שכבות החברה בישראל. כדי להגן על זכויות הפרט אנחנו צריכים שופטים שרואים את כולם, כדי שהם יראו את כולם הם צריכים לבוא מרקעים מגוונים. כיום המצב הוא שמשפטן שחושב אחרת משופטי בית המשפט העליון המכהנים סיכוייו להתמנות קטנים מאד. וכך נוצרת מעין "משטרת מחשבות" בה נוצר תמריץ לכל מי שמעוניין להתמנות לשיפוט (כולל כמובן שופטי ערכאות נמוכות יותר) "להתיישר". ללא גיוון רחב בתוך בית המשפט בין העמדות המשפטיות השונות התוצאה תהיה בין משפט חד-גוני. --- ברור שלא יהיה כתוב "בגץ חולה נפש!" אלה השינוי כתוב בצורה יותר... מעודנת? רכה? אבל כן. אני חושבת שבדיון הקודם נתתי מקור מאותו אתר אבל קצת שונה. פסדר. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:26 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביקשתי קישור. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:29 PM
|
||||
https://legal-reform.org.il/the-reform/ יש לך מזל שלא סגרתי את זה. זה כתוב שם איפשהו. תצטרך לגלגל הרבה למטה. זה דיי ארוך. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:31 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה אני תמיד אומרת שצריך לסגוד לכן. טוב? אף אחד פה לא עד כדי כך מטומטם עד שהוא שוויניסט. אז אנחנו יודעים את המצב!! ואם אחר פה לא היה שוויניסט. ! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:31 PM
|
||
עדיין לא קראתי את המקור עצמו אבל ממה שאת שלחת הם לא אמרו בשום מקום שום דבר על עונשים.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 16:32 PM
|
||||
לסגוד? האמת שכן, בלי שמות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |