![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 13:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא סתם רודפים ערבים כי הם ערבים ולכו לעזאזל רודפים ערבים מחבלים שפוגעים ביהודים, ורובם אפילו לא אזרחי ישראל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 13:18 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז את מעדיפה לתמוך בבגץ? ומצד אחד, בנוגע לרצח של הערבים אני מבינה אותך, אבל מצד שני אני גם יכולה להבין את מי ש"רודפים" אחרי לא יהודים. עשרות אנשים נהרגים בפיגועים מערבים בכל שנה מחדש. אני לא אומרת שכל הערבים אשמים, אבל אני אישית מכירה ילדה שבגיל 4 זרקו על האוטו שלה כשהיא הייתה בו עם המשפחה שלה בקבוקי תבערה. וכאילו המשפחה המסכנה לא עברה מספיק, גם אמא שלה בנוסף נדקרה 14 פעם בזמן שתלתה כביסה. הילדה בת ה-4 הזאת בכיתה של אחותי. אם הם ירדפו ערבים, אין לאף אחד שום זכות להאשים אותם. אולי אפשר להסכים שזה לא הכי מוסרי, אבל זה חוויות שתמיד ישארו אצלם. מעולם לא אמרתי שאני בעד רדיפה של לא יהודים, וזה קצת מטומטם לומר שהממשלה בעד זה, בעיקר שבשנייה אנחנו יכולים להפסיק להעביר מים וחשמל למדינות ערביות סביבנו שתלויות בנו. בכל מקרה, אני לא אתן לבגץ יותר כוח ממה שיש להם עכשיו. לא כשחברה קרובה שלי סבלה מהשטויות שלהם. אני לא אתמוך בשום קבוצה או אנא ערף שתשלח לי רוצחים ואנסים ל5 שנים בכלא נקודה. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 14:59 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מעניין כי את תומכת בקבוצה שהצביעה נגד חוק האיזוק האלקטרוני בטענה שזה לא מאוזן מספיק. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 15:01 PM
|
||||
ואת תומכת בקבוצה ששלחה אנס ל4 שנים בכלא. חוץ מזה התעלמת מכל מה שכתבתי. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 15:04 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא תומכת בכוח מוחלט לממשלה. תמיד יש בעיות בכל מערכת, אבל יש הרבה יותר בעיות בדיקטטורה מאשר במצב הקיים (שאני תומכת בתיקון שלו, אגב. אבל לא בצורה של הפיכה כזאת). -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 15:28 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא אמרת עכשיו שזה לגיטימי לרצות שכל הערבים ימותו בגלל מיעוט שגורם לפיגועים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:03 PM
|
||||
לא אמרתי שזה לגיטימי. אמרתי שאפשר להבין למה הם חושבים ככה. לא בצורה של הסכמה למה שהם חושבים, בצורה של אני מבינה למה הם חושבים ככה גם אם אני לא מסכימה איתם. עכשיו תהיה אמיתי איתי לרגע, תחשוב על מה שאני שואלת. אם אמא\אבא שלך היו נהרגים בפיגוע, לא היית מרגיש ככה? אמא שלי עובדת עם ניצולי שואה וארחים ותיקים. היא סיפרה לי פעם שאחד האנשים שהיא עובדת איתו, יש להם מין קבוצה שמביאים להם אוכל, מתנדבים וכאלה, קיצר הם הכניסו לקבוצה מישהו חדש, שלא היה לו סימן כחול. [כאילו המספרים מהמחנות] מישהו ותיק בקבוצה צעק על האיש המסכן שלא מגיע לו להיות בקבוצה כי אין לו סימן כחול. האם זאת התנהגות מוסרית ונכונה? לא האם יש לי את הזכות לומר לזה שצעק שהוא טועה? לא אין לי. כי אני לא עברתי את מה שהוא עבר. וכי אני מבינה מאיפה הוא מגיע. אני לא מסכימה איתו אולי, אבל אין לי את הפריבילגיה הזאת. אז שוב, אם אמא שלך הייתה מתה [חס וחלילה] בפיגוע, איך היית מגיב? היית מכבד ערבים ואנשים לא יהודים? שוב, אני לא אומרת שזה לגיטימי. אני אומרת שאני מבינה אותם, אבל לא בהכרח מסכימה איתם. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אני לא הייתי רוצה שכל הערבים ימותו. וכן, כנראה שעדיין הייתי מכבד אותם כי זה שבן אדם אחד פגע לא אומר שכולם כאלו.
וכן, אני יכול להאשים אנשים שחושבים בכזאת צורה מכלילה וגזענית. אני לגמרי אאשים אותם. האם יש סיבה? כן. האם זה הגיוני? ממש לא. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:31 PM
|
||||
אתה אומר את זה עכשיו, אבל תדמיין את עצמך בהלוויה של אמא שלך. תדמיין את עצמך הולך לחדר שלה והיא לא שם. וכל זה בידיעה שערבי עשה את זה. אתה לא תוכל להסתכל על ערבים באותו אור בכל מקרה. אולי אפילו תהפוך פראנואידי. אני לא יודעת. אבל יש דברים שאתה לא יכול לצאת נקי מהם. אתה לא יכול להאשים אף אחד כל עוד לא היית במקום שלהם. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:33 PM
|
||||
לפי ההיגיון הזה יש גם הצדקה למעשים של מחבלים פלסטינים. יש סיבה לטרור תמיד, אבל אין הצדקה לזה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:34 PM
|
||||
רוב האנשים לא חושבים שלכול הערבים מגיע למות. גם מי שאומר את זה מתכוון רק לערבים שגרים בעזה - וגם זה הכללה. כשאנשים אומרים שהם רוצים שערבים ימותו (ואגב רוב האנשים מעדיפים שהערבים סתם יעופו מפה לחצי יבשת שיש להם גם ככה) הם בד"כ מתכוונים רק למיעוט שעושה פיגועים - כי הם היחידים שבייסיקלי הורסים לנו את החיים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:35 PM
|
||||
לא אמרתי שאני מצדיקה התנהגות כזאת. אמרתי שאני מבינה מאיזה מקום הם באים. לא שאני מסכימה איתם. בבקשה שימו לב לכל מה שאני כותבת ואל תוציאו אותי דברים שאני לא. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:37 PM
|
||||
מסכים לכול טרור יש סיבה וכול טרור אפשר להבין. יש דברים שאפשר לגלות אליהם אמפתיה, כמו למניעים של טרור. זה לא אומר לעודד טרור. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2023, 16:43 PM
|
||||
ב ד י ו ק -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2023, 18:56 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן סליחה אבל אתה ממש ממש טועה. מאיפה לך שזה מיעוט. חוץ מזה שבעזה ובכפרים סביבי נמצא חמס. והוא מכריח ערבים רנדומליים לרצוח. אז כן רובם הרוצחים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |