![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2023, 10:20 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי אם הייתה להם מדינה נורמלית ומעמד נורמלי הם לא היו מתדרדרים לטרור. ישראל מקפחת את הערבים ואז מתלוננת שהם תוקפים אותה, לפעמים אפילו אחרי שישראל תקפה אותם קודם? טרור לא יפסיק טרור, זה די ילדותי וזה ממשיך להשפיע על שני הצדדים. ישראל צריכה להפסיק, לא הפוך.
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2023, 13:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תכנסי לזה. פשוט אל. זה כבר עניין דתי ציוני. ואז יהיה צריך להוכיח את קיומו של ה, אלוהים ישמור עברתי את הוויכוח הזה ככ הרבה פעמים. ישראל גם לרוב לא תוקפת ראשונים. שוב, ישראל יכלו בקלות להפסיק להעביר למדינות סביבנו מים וחשמל. זה עד כדי כך פשוט. פשוט מפסיקים להעביר לכמה שעות, ותוך שניה הערבים יתקפלו. ואנחנו לא עושים את זה -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 10:53 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רציתי לומר שאפשר להאמין בלי להיות דתי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 11:35 AM
|
||||
להאמין בה? כן ברור שאפשר. זה פשוט להאמין באלוהים "אחרים" שלא באמת קיים. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 11:38 AM
|
||||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להאמין בה', כמו שאת מאמינה, וגם להיות חילוני זה לא משנה את האמונה, זה פשוט אמונה בלי המימוש שלה בפועל -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 14:38 PM
|
||||
לא הבנתי.
אמונה באלוהים הווה אומר להאמין שאלוהים קיים. למה הכוונה שהאמונה לא ממומשת? הרי אם מאמינים באלוהים אז מאמינים באלוהים. --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2023, 15:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכוונה להאמין שאלוהים קיים אבל לא לקיים מצוות
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 12:56 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי להעלות את הנושא הזה שוב מה תעשו לי. אז נכון אתה צודק. משכב זכר זה אסור מהתורה. בראבו. אבללל גם ואהבת לרעך כמוך זה מהתורה. ולהפתעתך. לא כל ההומואים שוכבים :רוח רפאים: אז הו. והבא שאומר שדוד ויונתן היו הומואים.. ![]() אני הייתי אני תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אוניסף איזו תגובה מנומקת ומפורטת:)
טוב אני ממש רוצה להגיב בדיון של כפייה אבל נראה לי שזה ספאם כי זה כבר לא קשור לנושא הדיון אז אממממ לא לציונות אין קשר בהגדרה לכך שארץ ישראל היא ארץ הקודש להיות ציוני זה להאמין במדינת ישראל כמדינת היהודים זה לא משנה אם אתה מאמין בזה מסיבות דתיות או מסיבות של אנטישמיות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 21:58 PM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
נכון, אבל אין כל ענין לבחור בישראל כמדינת היהודים ללא האמונה היהודית
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 22:29 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 22:31 PM
|
||
כלומר? לא הבנתי את השאלה במחילה...
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 22:45 PM
|
||||
אם יש עניין או לא, תשאל את החילונים. עובדה שיש להם עניין. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2023, 23:27 PM
|
||
טכנית יש להם ענין כי טכנית יש פה מדינה, לא היה אכפת להם אילו המדינה היתה מוקמת בניו יורק
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 08:34 AM
|
||
האם יש להם עניין או לא זה הם יחליטו:) אתה יכול להגיד שאתה לא מבין למה שמישהו חילוני יהיה עניין בציונות, אבל זה לא שרק דתיים יכולים להיות ציונים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |