![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 11:31 AM
|
||
![]() הפורטל בכמה מילים: אתה סובל ולא מסוגל להפסיק ![]() ![]() |
אוקיי - מסכים איתך נראלי :) רק אצטט את הרב שטיינזלץ:
"האפיקורסים הכי גדולים אמרו שמע ישראל במצבי קיצון - אם מישהו ימצא אתאיסט אמיתי - צריך לשים אותו בתור מוצג בגן החיות למען הדורות הבאים" :) -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 12:15 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר לסיים את הדיון בלי ציטוט של מישהו שבעד לשים אנשים כמוצגים בגן חיות כמובן
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 12:21 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חות מזה שנקודת המוצא שלו שגויה לחלוטין כי מספיק רק לשאול מישהו ״מה נשמע?״ בשביל לדעת שהרבה פעמים אנשים אומרים דברים שהם לא באמת מתכוונים אליהם, במיוחד כשמדובר בביטוי כמו אלוהים ישמור או שמע ישראל או דברים כאלו. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 12:24 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לך שום מושג מי היה הרב שטיינזלץ. אל תלכלכי עליו ככה. הוא היה רב מדהים וגאון. גאון יותר ממה שאת יכולה לדמיין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 13:32 PM
|
||
חחח, לא הבנתם כלום - הוא בא להמחיש שכל אתאיסט - כשהוא מגיע לנקודת שבר כמו כיתת יורים או תאי גזים - מה שיוצא מליבו זו זעקת שמע ישראל! לא משנה כמה אתאיסט הוא... איזה כיף לסיים דיון עם הוצאת דברים מהקשרם... תענוג :) וכע, אל תלכלכו עליו בבקשה
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 14:05 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לזה הייתה הכוונה לול הכוונה היא שכל אחד מאמין במשהו, ככה שאין מישהו שהוא באמת אתאיסט תאמיני לי שגם אם הרב שטיינזלץ זצ"ל היה פוגש אתאיסט אמיתי, הוא לא היה רוצה לשים אותו בגן חיות:) זה רק ביטוי:) לא שהבנתי מה הקשר לדיון אבל אוקיי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 14:29 PM
|
||
מאחר שאמרו פה שישנם האתאיסטים שמצהירים בהם לא מאמינים בכלום והם בכל זאת ציונים - אני חותם באמירה שאין כזה דבר אתאיסט.
והכנוונה ב"לשים אותו בגם חיות" היית - מאחר שהוא כל כך נדיר ומיוחד- צריך להציג אותו לעולם שכולם יוכלו לחזות בפלא הבלי אפשרי - האתאיסט האמיתי :) -------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 16:11 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת אין דבר כזה אתיאיסט? זה ממש עובדה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 16:17 PM
|
||
הוא בא להגיד שגם האתאיסט הגדול יגלה את פנימיותו האמונית בזמני משבר - מסכים איתו...
-------------------- יש רק דרך אחת להימנע מביקורת: אל תעשה כלום, אל תגיד כלום ואל תהיה כלום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 16:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח נראה לי תעזבו כולכם
זו שיחת חרשים שלא מובילה לשום מקום לא שאני אגיד לכם מה לעשות אבל אה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 16:29 PM
|
||
זו שיחת חרשים כיפית :)
|
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מצטערת אבל זה פשוט מגוחך ובא ממקום ככ מתנשא. אתם פשוט מניחים שאמונה היא ברירת המחדל? מעניין מה היה קורה אם הייתי אומר משהו בסגנון על דתיים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2023, 23:22 PM
|
||
לאדע, אבל בנקודה הזו אני מסכים איתו וכך סוברת החסידות בפרט והיהדות בכלל - את מוזמנת לחלוק על כך.
|
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 02:15 AM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז איזו סיבה יש להם? את אומרת לי בעצם שאם הרצל היה מקים מדינה במקום אחר שהוא לא פה, מדינה בדיוק כמו ישראל, זה ישנה להם?
עזבי תורה וזה. האם את באמת באמת מאמינה שאלוהים לא קיים? ואם כן, אני לא רוצה סיבות כמו "אני בנאדם רציונלי" וכאלה, כי אני יכולה לתת לך ככ הרבה סיבות לקיום ה', שנשענות על המדע ועל המפץ הגדול ועל כל מה שבא לך, שהטענה הזאת באמת חסרת משמעות. אני רוצה סיבה שונה. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 18 2023, 08:00 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אני באמת מאמין שאלוהים לא קיים. וגם אם הוא באמת קיים לא באמת אכפת לי. זה אף פעם לא הכניס אותי למשבר קיומי המחשבה על איך דברים נוצרים אז אני באמת לא צריך להסתמך על המפץ הגדול או אלוהים בשביל להסביר לי דברים שבסופו של דבר לא ישפיעו על החיים שלי. חוץ מזה שאני מעדיף לחשוב שאלוהים לא קיים כי אז זה ירגיש לי כאילו החיים שלי חסרי משמעות. בשביל מה אני עושה את כל מה שאני עושה, אם זה בסופו של דבר סתם הוחלט ממזמן על ישות אלוהית כל יכולה? לבחירות שלי אין משמעות בסיטואציה הזאת, וגם לחיים שלי אין. זה לפחות איך שאני מסתכל על זה. אני מקווה שלא העלבתי אף אחד. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |