![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:16 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שאין עונש מוות ראוי לאנים ומטרידים מינית
להוריד להם את הביצים להרעיב אותם במאסר ואז לשים אותם בכיסא חשמלי שיתחשמלו למוות כנ"ל גם לנשים שאונסות ולא משנה אם הקורסן זה גבר או אישה צריך עונש ראוי אני לא רואה עולם מתוקן בו אין ענישה ראויה על דברים כאלה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:17 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב שזה הפיתרון הנכון, צריך פשוט לתת להם להירקב בכלא.
אמנם רצח (גופני ונפשי) זה נוראי ברמות שאין לתאר, אבל אנחנו עדיין בני אנוש וברגע שנעניש במוות, זה יחצה כל גבול -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:18 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה יאללה שילכו לחור שהם באו ממנו כל אחד פה פוטה חושב שהוא מאסטר להתנהגות האדם והמוח שיסעו הלאה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:19 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וכמובן לסרס אותם גם
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:20 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שבארצות הברית יש את חבר המושבעים
צריך במקרים כאלו גם, ושלכל אחד מהם תהיה בובת וודו ומספריים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:20 PM
|
||||
עונשי מוות מאז ומתמיד היו לגיטימיים. אין סיבה שזה לא ימשיך ככה. אתה רוצה להגיד לי שעדיף שהם יאכלו בכלא וישמו עליהם כסף ויקבלו ביקורי משפחות וחופשות מהכלא ושניתן להם את הזכות לנשום חמצן? מגיע להם לשבת בכיסא חשמלי בתוך הים. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:26 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיף שיזרקו אותם לצינוק
כיסא חשמלי יוריד אותם בשניות מהעולם הזה אני רוצה שהם יחיו ב4 קירות שאין להם דרך לצאת מהם שזה יהיה החיים שלהם וזהו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:28 PM
|
||
זה מתחשב מידי
מגיע להם לעבור ייסורים ואז הוצאה להורג -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:35 PM
|
||
זה לא בא בקטע של מתחשב או לא מתחשב
זה בקטע של מוסריות ואנושיות - אני לא יכול לדמיין את עצמי לוקח חיים של בנאדם, גם אם הוא לקח חיים של מישהו אחר. יש דרכים אחרות להעניש. וגם, הם סובלים לרגע ולא איתנו , לעומת הקורבנות... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:36 PM
|
||
אני לא מסכים איתך
אבל לא נורא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:37 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שאנשים כאלה לא אנושיים צריכים לקבל התחשבות, הם התחשבו במי שהם עשו לו את זה?
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בדיוק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני לא אומר שצריך להתחשב בהם. אני אומר שזה הדבר האנושי לעשות. גם חלאה אין היגיון בלהרוג אותה
לקחת למישהו את החיים - זה בסוף נשאר איתך, גם אם זה חלאה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:38 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה שיש דברים שצריך לקבל עליהם עונש מוות
ספציפית לאנשים שפגעו מינית או פיזית ברמה כזו מגיע לסבול בכלא לפני שהם מתים שימותו בכלא פשוט -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:39 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל נגיד ולא להרוג, אז לענות אותם, אז אתה תרגיש בדיוק כמוהם, מישהו שמתעלל במישהו אחר כי ככה הוא חושב שצריך. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |