![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 51 52 [53] 54 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2023, 20:32 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אוניסף, עכשיו שמתי לב שהדיון על הנצרות עובר על חוק התיוג. רוצה להמשיך את הויכוח פה?
עריכה: אוקיי לא אני לא ממשיכה את הדיון ההזוי הזה אי אפשר להתווכח על עובדות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:02 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמי,
אתם בעד שיוויון, נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:04 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן? אני לא רואה מה זה קשור -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:08 PM
|
||||
אוקיי. אני אסביר. נגיד יש 10000 אנשים בעולם. אז 1+1=2 2+1=3 אז מה קורה פה? זה לא הוגן! הם שלוש ואני רק 2? ובסוף נגמרים מספר האנשים בעולם ככה שתמיד יהיה מישהו אחד בלי 3. וגם. אם יש לך שני נשים זה נורא שוביניסטי. כי אתה כאילו שווה יותר מהם. אני 1 נדיר ואתן פושטיות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:10 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כל כך הבנתי את המתמטיקה ואיך היא קשורה זה כמו "מה אם כל האנשים בעולם יהיו הומואים מי יעשה ילדים". זאת לא בעיה שקיימת. אחוז מאוד קטן מהאנשים בעולם חי ככה ואני מדברת על מערכות יחסים שבהן לשני הצדדים יש עוד בני זוג (חוץ מכשאחד מהצדדים לא רוצה אבל כן מסכים לשני) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:13 PM
|
||||
חוץ מזה שברגע שאתה אוהב שתיים אתה לא אוהב מישהו\י כמו התהאבות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:14 PM
|
||||
חלק מהאנשים כן וחלק לא את לא יכולה לקבוע את הרגשות של אנשים אחרים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 16:15 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא מצליח להתאהב בשתיים אח שלוש והאחר באחד -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 17:57 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראי אני לא מסכים עם הטענה הזאת, כי אפשר להתאהב בשתי נשים בו זמנית, אבל בכל מקרה- אז עדיף את השידוכים של החרדים? כאילו גם היהודים מחתנים בלי קשר לאהבה, אז שני הצדדים עושים את זה. הטענה שלך לא הייתה טובה. בכל מקרה אני לא מתכוון להינשא שלתי נשים אבל הטענה של אי אפשר לאהוב שתי נשים היא לא נכונה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2023, 01:54 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העניין הוא שהתאהבות הוא דבר חולף וזמני (לא אהבה אלא התאהבות) כך שאני חושבת שיש אפשרות להתאהב בשתי נשים בו זמנית. אם כמןבן מדברים על התאהבות במושגים של ימינו ולמען האמת יש לי הרבה מה להגיד עליו.
אבל זה לא יפה להיות בשתי מערכות יחסים בו זמנית ובאופן כללי מאןד מגביר את הזלזול בזוגיות ומשפחה. כאילו אישה (או גבר במקרה ההפוך) בא לספק לי צורך כלשהו או הנאה אז אם נוח וכיף לי שיהיו לי שתיים זה מה שיהיה. זה מפספס לחלוטין. גם עם שיטת השידוכים של החרדים אני לא מסכימה, אבל זה לא או זה או זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 09:26 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 13:50 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה שמעירים את הנו"ד הזה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם בשביל הכיף
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2024, 13:55 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
בעיקרון זה נו"ד לשיחות רציניות אם ככה תגיבי בנו"ד הרגיל שם גם יענו לך אנשים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |