![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:40 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא חושב על לחוס עליהם (חוץ מכמה אנשים דפוקים גם הם) הבעיה היא שהרצח שלהם יהיה על ידיים של מישהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:40 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לענות.
פשוט לנעול אותם מאחורי סורג ובריח, לקחת להם את חופש התנועה ועוד הרבה זכויות אחרות, לדעתי זה מספיק -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:41 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שכשאתה אומר את זה ככה אני משנה את דעתי שעונש מוות זה לא משהו ראוי
אבל גם מאסר עולם כמו שאמרת שום דבר מזה לא יכפר באמת על מה שכבר נעשה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:42 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אומר לא לאסור אותם
שישבו בכלא שיירקבו שיעברו עינויים בכלא אבל אחרי כל העינויים האלה הם בסוף יתרגלו אז כשהם מתרגלים לכלא ישר להוציא להורג -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:42 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק. לא מגיע להם אפילו את הזכות הכי קטנה. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:43 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור. הרעיון הוא לא להשתוות לנזק שנעשה, אבל הרי ידוע מה עושים לפדופילים ואנסים בכלא - הם מקבלים באותו המטבע נגיד את זה כך.
הרעיון של כלא זה לאסור עליהם לעשות את זה שוב וככה הנתקפת תוכל לחיות חיים רגועים בלי פחד (יחסי) הרעיון הוא לסגור מעגל עונש מוות עונה על הרעיונות האלה אבל לא בצורה אנושית ומוסרית. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:43 PM
|
||
ברור שלא
אבל כמו שמור אומר, לרצוח מישהו זה משפיע במודע או בלא מודע על מי שעשה את זה. הפתרון הכי טוב- לתת לעבריינים לרצוח אחד את השני. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:44 PM
|
||
תראו, יש דילמה שרצה בקבלה לפקלוטות לרפואה -
אתם רופאים בחדר מיון, מגיעים אליכם 3 מטופלים במצב אנוש. אתם יודעים שאחד מחבל והשני חייל. המצב של המחבל קשה יותר. במי תטפלו? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:46 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ קשה. תלוי, אם הוא אי פעם פגע אפילו בזבוב, אז לא. אם הוא פגע במישהו, אז ברור שבחייל. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:46 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגיע להם להענש, זה בטוח.
אבל אני בספק שעונש מוות הוא הפתרון הכי טוב. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:49 PM
|
||||
זה דילמה שפעם דיברנו עליה כשאמא שלי סיימה קורס חובשים ואמרו להם שהם חייבים לטפל בפצוע הכי קשה באירוע רב נפגעים גם אם הוא מחבל. זה קשה בטרוף לעמוד בסיטואציה כזו, לטפל במישהו שרצח הרגע. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אז זהו שרופאים הולכים לפי קוד אתי. שבועת היפורטקס מכירה? גרסה שלה פה נקראת שבועת הרופא העברי. התשובה הנכונה היא לטפל במחבל. לא משנה מי הוא ומה הוא עשה, הרופא מחויב לטפל במי שבמצב אנוש יותר. זה הקוד. מבינים את מה שאני מנסה להציג פה? מבחינה מוסרית אני לא יכול להסכים לעונש מוות. לא משנה למי. תודה אמ קיי, בדיוק מה שניסיתי להעביר. בדיוק חנה. הודעה זו נערכה ע"י מאסטר שיפו ב Feb 3 2021, 19:49 PM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחייל. במחבל לא מטפלים. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אז אתה לא תהיה רופא אבל הבנת מה ניסיתי להעביר? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 19:50 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה זה מזכיר לי את דילמת הקרונית.
ואני אברח מפה מהר ^^ -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |