![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() סקיב ![]() |
אזהרת ספויילרים!
קרה הוגוורטס. כולנו שמענו אליו בין אם קראנו אותו או רק הצצנו בתוכן עיניינים של השביעי ואולי ביכלל שמענו מישהו מדבר אליו. אבל למרות שכולנו מכירים את הקרב רני אזכיר לכם אותו: האיר רון והרמיוני מגיעים להוגוורטס כדי לימצוא עוד הורקקרוקס של וולדמורט וכמעט מיתגלים ביפני אוכלי המוות. וולדמורט מגלה שהארי נימצא בהוגוורטס והקרב מתחיל. כל הקרב הוא בישביל שהארי יוכל לימצוא את ההורוקורקס. בקרב קוראים הרבה דברים כמו שגויל מנסה להרוג את השלישיה ובסופו של דבר הרג את עצמו. הרבה מתו בקרב כולל פרד לופין טונקס ועוד הרבה... נוויל הרג את נגיני אם חרב גריפינדור. הארי סוג של פגש את דמבלדור (קשה להסביר) גרם לוולדמורט לחשוב שהוא מת ובסופו של דבר הרג את וולדמורט. כמובן שקראו עוד דברים שלא הזכרתי אבל אין לנו זמן ליכתוב את כול מה שקרה בפרקים רבים. עכשיו לשאלות: האם הקרב היה צריך להתנהל אחרת? ואם כן הסבירו למה מה לדעתכם היה קורה אם וולדמורט היה ניכנס ישר להוגוורטס ולא מחכה שהארי יבוא אליו? את מי מהאנשים שמתו בקרב הייתם מחזירים לחיים? איך בדיוק רון הצליח ללמוד להגיד הפתח בלחשננית רק מלשמוע את הארי אומר את זה פעם אחת? דייון מהנה! -------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 07:45 AM
|
||
![]() מוגל |
רון בטח היה קשור עכשיהו אל לחשננים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 18:42 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני הייתי רוצה להחזיר את פרד וויזלי מהמתים הוא הדמות האהובה עליי והמוות שלו היה לי הכי קשה😭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |