![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 16:22 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלשכה למניעת שימוש לרעה בחפצי המוגלגים דיון שלום לכל המשתמשים! היום חשבתי על איזה משהו בהארי פוטר. מתישהו בסדרה אמרו שהמטרה העיקרית של המשרד היא בעצם להסתיר מהמוגלגים את עולם הקסמים. אבל לפי מה שראינו, הלשכה לשימוש לרעה בחפצי מוגלגים, הלשכה שארתור וויזלי עובד בה, היא לא לשכה שזוכה להמון הערכה שם, על אף שזו המטרה העיקרית של כל משרד הקסמים (למרות שאני אישית ראיתי שרוב המחלקות בכלל לא עוסקות בזה, אבל שיהיה). חוץ מזה שהעבודה שם נורא קשה, והם חוזרים לפעמים מאוחר מאוד, ולפעמים צריכים לצאת באמצע הלילה. חוץ מזה, יש רק שני עובדים בלשכה הזאת, אפילו שהיא נורא חשובה (ולא מסוכנת, לעומת חלק מהמחלקות האחרות). אם היא כל כך חשובה וקשה שצריך יותר משני עובדים, למה לא תולים מודעות דרושים, מעלים את השכר? אי אפשר להפיל על שני אנשים את זה. מתואר בסדרה שזו עבודה מתישה למדי. אני לא יודעת מה את ראיתם בעבודה הזאת, יכול להיות שאתם רואים בה בזבוז זמן מוחלט, לכן פתחתי את הדיון הזה. שאלות מכוונות: לדעתכם העבודה חשובה? למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? דיון פורה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 16:27 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתכם העבודה חשובה?
אני חושב שהעבודה חשובה כי היא מסווה את עולם הקוסמים מעולם המוגלגים. למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? נראה לי שהם חושבים שזו עבודה משעממת... למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? אולי כדי לשמור על מה שהם עושים שם בסוד, אולי זה עבודה סודית. לא כל כך פרטו בספרים... לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? אם זה עבודה סודית, אז כן, 2 עובדים שסומכים עליהם שלא יגלו כלום על עבודתם. --------------------------- התחרבש לך הקוד בהתחלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 17:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתכם העבודה חשובה?
לא נראלי, סך הכל זאת לשכה שבה מונעים משימוש לרעה בחפצי המוגלגים. זה לןא כל כך רציני, דוקא האסונות שמשתמשים בדברים של המוגלגים. אם מישהו לוקח חפץ של מוגלגים, עושה עליו קסם לרעה, פשוט עושים שימוע או משהו, אני לא חושבת שצריך מחלקה שלמה. למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? צריך לדעת מה הקסם הנכון, איךל עושים אותו, איך להשתמש בו על החפץ הזה, לדעת מה עושים חפצי המוגלגים כדי לדעת מה לא עושים עם החפץ הזה, למצוא את מי שעשה את זה ועוד כל מיני דברים. זה קשה. למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? כנראה שהאנשים האחרים גם לא רוצים כי זה קשה ומשעמם אותם, אז הם לא משכנעים את האחרים. לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? כן, זו לא אחריות כזו גדולה, זה קשה מאוד אבל קורה ממש קצת... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 18:06 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה סודי בזה? צריך לגלות איפה הדבר קרה וללכת לתקן ולהשכיח זיכרונות, למה שזה יהיה סודי? ><
למען האמת, בכלל לא מסכימה. חפץ קטן שיתפוצץ יכול לחשוף את כל עולם הקוסמים לחלוטין. וזה לא קורה קצת, אמרו שארתור עבד קשה מאוד בגלל שכל הזמן עשו את זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 4 2021, 18:27 PM
|
||
לא הייתי מסוגלת לקרוא מילה בגלל הקוד בהתחלה, מליצה לך לתקן את זה
![]() בכל מקרה עשיתי העתק הדבק לווטסאפ אז אני מגיבה ![]() לדעתכם העבודה חשובה? כן. אם הלשכה לשישמוש ברעה בחפצי מוגלגים לא הייתה קיימת כל קוסם שונא מגולגים, כמו לוציוס מאלפוי, היה מגיע ואומר: "אה, למה לא לשנות את החפצים של המוגלגים? הרי אני בכל מקרה שונא אותם, ואין חוק במשרד הקסמים נגד זה." המוגלגים בטוח היו נופלים לזה- "הו! הספר החדש על משפחת המלוכה בחנות יד שנייה?! בחצי מחיר?! אני אקנה אותו!" ובסוף הספר נושך אותם או משהו כזה. העבודה הזאת חשובה, חשובה מדי. למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? מי אמר שאנשים לא רוצים לעבוד בה? יכול להיות שהמחלקה פשוט לא צריכה עוד עובדים, או שארתור והקוסם השני מסרבים לקבל למחלקה שלהם עובדים נוספים. נניח שאנשים באמת לא רוצים לעבוד בה. הרי, המחלקה לא נחשבת מחלקה מדהימה, נכון? אף אחד לא ירצה לעבוד במחלקה שהשכר בה נמוך, שעות העבודה ארוכות, ובכללי לשכה שעושים ממנה צחוק. למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? *מדלגת* לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? הבהרתי את דעתי -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 09:16 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתכם העבודה חשובה?
כן- אחרת כל מיני מוגלגים יינשכו על ידי מלקחי סוכר או יאבדו רגל לידית של דלת. למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? כי אנשים כמו לוציוס מאלפוי,שיש להם המון השפעה, מספרים לכולם שבני מוגלגים ומוגלגים נחותים מהם, וצריך להתייחס אליהם לא טוב. זה מוביל לכך שאף אחד לא רוצה לעבוד במחלקה שזה הנושא שלה. למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? מאותה הסיבה שרשמתי למעלה- אם אנשים ינסו לשכנע אנשים אחרים לעבוד במחלקה שנחשבת נחותה, הם ייצטירו כמוזרים. לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? לא. צריך יותר עובדים, אבל כמו שרשמתי למעלה, אנשים לא רוצים לעבוד בה. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 10:55 AM
|
||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מלא סיבות למה שזה יהיה סודי: 1- לפעמים מוצאים מחוללי זמן שזה דבר מסוכן וחשוב, מה שקרה לאדון וויזלי בעבודותו 2- כדי שהמוגלגים לא יגלו את עולם הקוסמים צריך לעשות קסמים... לא שגרתיים שלעתים יכולים להוות סכנה, ורק אנשים שבאמת יודעים לעשות את הקסמים האלה בלי פגם, יוכלו להכנס לעבודה זו... ויש עוד מלא סיבות, שאפרט עוד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 12:33 PM
|
||||||||
זו לא נראית עבודה סודית. לוציוס מאלפוי צחק על ארתור על העבודה. גם למה שבגלל שזה מסוכן זה יהיה סודי? גם קוסמים אחרים יכולים לטפל בדבים מסוכנים. כל עבודה מוסתרת ממוגלגים, זה לא מיוחד. למה שמוגלגים יתקבלו לעבודה הזאת של קוסמים? קסמים לא שגרתיים זה מוסתר בכללי. זה לאע מוסתר מאחרים. גם במשרד הקסמים קול של אישה במעלית אומר "הלשכה לשימוש לרעה בחפצי המוגלגים", בקול. למ ה להגיד בקול משהו סודי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 12:39 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתכם העבודה חשובה? כן מאוד
למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? כי בעיקרון זאת מחלקה קטנה ושולית ששונאי מוגלגים לא אוהבים חוץ מזה שזאת מחלקה שכפופה למחלקה אחרת ''אכיפת חוקי קסם'' למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? יכול להיות שמנסים אי אפשרא לדעת לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? אה כנראה זה לא מספיק אל העבודה היותר חשוה מזה זה אכיפת חוקי קסם הם אחראיים גם על זה ומחלקת מוגלגים זה בכעצם כביכול -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 13:28 PM
|
||||||||||
ברור שהוא מחק, הוא סתם עובד מתנשא שלא יודע מה קורה בכל מחלקה וחושב שהוא גאון, הוא לא יודע במה ארתור עוסק, וגם אם כן, זה רק בקצה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:20 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי לוציוס מאלפוי ממש מתנשא ומעצבן.
הוא כל הזמן מדבר ומדבר על כמה שהעבודה של ארתור נחותה וחושב שהוא גאון... אבל כנראה שככה זה בחלק מהמשפחות טהורות הדם- מחנכים אותם לחשוב שבני מוגלגים וכל מה שקשור בהם פחות טוב מהם. לדעתי אין סודות במחלקה הזאת, נכון, עושים שם קסמים, אבל ארתור וויזלי יכול לעוף באוויר במכנסיים משובצים בצבע סגול כשהוא מלהטט בברווזים מדברים, ואז לעשות כישוף זיכרון והמוגל יישכח שהוא בכלל ראה את זה... -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:29 PM
|
||||
אני מסכים איתך לחלוטין ואת צודקת לגמרי, ואני מחדד את דבריך- לדעתי אפילו העבודה של אדון וויזלי חשובה יותר מעבודתו של מאלפוי. בזמן שארתור עומל קשה על להסתיר את העולם של הקוסמים מהמוגלגים לוציוס רק יושב לו במשרד ומחלק כספים, כאילו בואו, העבודה של ארתור הרבה יותר חשובה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:31 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה באמת מוזר שעובדים רק שתי אנשים במחלקה- אבל אני לא חושב שזה מחלקה כל כך חשובה- והם די עמדו בעומס- אז אני לא רואה סיבה להגדיל את המחלקה אם לא צריך, וברור שזה מחלקה חשובה- אבל אין צורך להפוך אותה לענקית...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:33 PM
|
||||||||
הרגע סתרת את עצמך:
ו
ואני לא מסכים איתך, אין שום צורך להגדיל את המחלקה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 19:31 PM
|
||||||||||||||
אתה פשוט סותר את עצמך כל ההודעה
איך היא יכולה להיות חשובה ולא חשובה בו זמנית?
אין במחלה משהו סודי.
מתי הוא מצא מחולל זמן? וזה גם לא כזה סודי
אני בטוחה שבודקים את הקוסמים שמקבלים לעבודה ותמיד יש לחש זיכרון להמשיך לתת דוגמאות למה העבודה הזאת לא סודית? -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |