![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 20:05 PM
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא מצא. בחמישי ובשמיני. זה די סודי. וזה די חשוב. מי שיש לו את המחולל זמן יכול לשנות את העבר, ההווה והעתיד, תחשבי על זה, הוא יכול להחזיר את וולדמורט. לשנות את המציאות...
בטח שיכול להיות, אדון וויזלי עובד בשמירה על עולם הקוסמים מפני עולם המוגלגים. אם העבודה שלו לא הייתה, אנשים היו מנצלים קוסמים ולהפך. זה עבודה חשובה וסודית. והחלק של הסודית מתבטא במחולל זמן שכתבתי למעלה לגביו.
כרגע נתת רק דוגמא אחת וכל השאר רק אמרת "זה לא סודי" אז כן, תביאי דוגמאות כדי שאני יוכל להראות לך שאת טועה ובגדול. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 23:23 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחולל זמן זה לא דבר כזה סודי. נכון, עדיף שלא ידעו על זה, אבל אם קוסמים יודעים על זה- זה לא כזה ביג דיל. וגם לא הבנתי את הקשר למחלקה.
אין קשר. אני לא חושבת שמישהו באמת מבין מה הוא עושה הוא מטפל בחפצי מוגלגים שקוסמים הטילו עליהם לחש הוא לא מסתיר את עולם הקוסמים מפני המוגלגים, זה החלק של המחלקה לאכיפת חוקי הקסם. זה גם מתבטא בשם של המחלקה- הלשכה נגד שימוש ברעה בחפצי מוגלגים, לא הלשכה לעניניי מוגלגים או הלשכה להסתרת קוסמים מעיני המוגלגים. זה לא התפקיד של ארתור. בכל מקרה, בקשר למחולל זמן- זאת לא דוגמא טובה, אין קשר למחלקה של ארתור. אין קשר למוגלגים בכלל. ושוב, אין קשר. כתבת שאנשים היו מנצלים קוסמים ולהפך- זה לא התפקיד של הלשכה נגד שימוש ברעה בחפצי מוגלגים. כבר כתבתי את זה. נכון, העבודה הזאת חשובה- אבל סודית היא לא. -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 09:18 AM
|
||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, ברור שיש קשר למחולל זמן, העבודה שלו היא זאת שמצאה את המחולל זמן בספר השמיני והיא זה שדיווחה עליו. ובנושא השני שכתבת עליו, שתי הלשכות שכתבת לא קיימות. יש רק את "הלשכה לאכיפת חוקי קסם" ונכון שיש חוק שאסור להחזיק במחולל זמן, אבל זה מתבטא ביחד עם 300 חוקים אחרים אז אני בספק עם הם אלה שבודקים את זה. ללא ספק, הם מדווחים על הנעשה, אבל... מי מדווח להם? אז זה ברור- העבודה של ארתור. אין מחלקה/לשכה יותר מתאימה מזו.
אז טעית גם עכשיו וגם בעבר. תני לי לפחות שתי לשכות שהתפקיד הזה מתאים להם יותר מלעבודה של ארתור ואני יאמין לך.
סודית היא גם יכולה להיות. עצם העובדה שהמחולל זמן התגלה בזכות העבודה הזו, זה כבר הופך אותה לסודית. אם כל קוסם שלא סומכים עליו היה עובד שם ומגלה את המחולל זמן, יש סיכויי לא גדול שהוא היה מבריח אותו לעצמו כדי להחזיר אנשים מהמתים- דבר שעובר על החוק. ואולי (אם זה קוסם אופל) הוא היה מחזיר את וולדמורט. וכל זה הופך אותה לסודית, כי אם היה מופץ שארתור מצא מחולל זמן... בואי נגיד שזה לא היה נגמר טוב בישבלו. אז הם שמרו על זה בסוד. שכנעתי אותך או שאת רוצה עוד סיבות למה העבודה גם חשובה, וגם סודית? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 09:59 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
אני יודעת שהלשכות האלה לא קיימות, אני רק מבהירה לך שזה לא התפקיד של ארתור. בקשר למחולל זמן- בסדר, הלשכה של ארתור דיווחה עליו, אבל שוב, אין קשר. זאת לא העבודה שלו. העבודה שלו היא לטפל בחפצי מוגלגים. לא יותר מזה.
זאת לא העבודה שלו!
אבל המחולל לא קשור ללשכה.
הלשכה לאכיפת חוקי הקסם הלשכה של ההילאים (איך קוראים להם? ![]() מספיק טוב?
ארתור אומנם מצא את המחולל, אבל תסביר לי מה בידיוק בפרטי פרטים הקשר בין המחולל הזה לחפצי מוגלגים שהטילו עליהם כישוף
אתה לא תשכנע אותי. חבל על המאמץ. -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 11:29 AM
|
||||||||||||||
ממש לא. הלשכה לאכיפת חקי הקסם- אמרתי לך כבר לגביהם לשכת ההילאים- זה לא קשור לעבודה שלהם. הם רק נלחמים בקוסמי אופל ולא יותר מזה. תביאי לי 2 לשכות שבאמת מתאימות ואני אאמין.
יכול להיות הרבה יותר מזה. על העבודה של ארתור לא דיברו הרבה ובגלל זה זה משאיר את הרקע שלה פתוח אבל לפי כל התוספות כאן והחזרה בשעות מאוחרות ומלא גאדג'טים אחרים, אני מסיק שהעבודה שלו חשובה ביותר וסודית נקודה. ואת לא תשכנעי אותי אחרת.
זו כן.
עובדה שכן, הם מצאו את המחולל ודיווחו עליו לשרת הקסמים (הרמיוני) לא לשום מחלקה אחרת במשרד הקסמים.
זה הבעיה שלך. שאת קצרת אופקים. העבודה שלו נקראת ככה, אבל אם היא סודית היא עובדת על דברים נוספים כמו... מחוללי זמן!
את עוד תראי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 18:39 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתכם העבודה חשובה?
כןכן, לדעתי העבודה מאוד חשובה. למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? מכיוון שעוסקים בעבודה ב*מוגלגים* והרבה קוסמים לא אוהבים להתקרב לדברים של מוגלגים, אולי הם חוששים מזה. למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? יכול להיות שמנסים רק זה לא מצליח ולא מסופר לנו. לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? לדעתי כן, זה קשה אבל אפשרי. כי בעיקרון הם רק בודקים חפצים, לא? ולא נראה לי צריך הרבה כל כל בשביל זה. נניח עובדים בקפיטריה, הם רק מגישים אוכל והכל וגם מכינים לפני, בחלק מהמקומות. המממ, לא יודע אם ההשוואה כל כך הגיונית, אבל הרעיון מובן, נראה לי? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 07:30 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי דעתי לא מעריכים אותם מספיק כי הם פרו מוגלגים
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 09:21 AM
|
||||
לא, לדעתי הם לא מערכים אותם, כי הם מזכירים להם מוגלגים והם חושבים שהם יהפכו למוגלגים. ככה זה אנשים גזעניים- פיכסה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 11:07 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה בהחלט.
אנשים כמו לוציוס מאלפוי חושבים שבני מוגלגים סתם גרועים ולא שווים שום דבר. זה לא בסדר. האמת שזה ממש דומה לגזענות בעולם שלנו- אנשים מפלים אנשים אחרים שטכנית הם בדיוק כמוהם, מלבד שינויים קלים בדברים כמו נטייה מינית, צבע עור, ואפילו מוצא. ככה ה''גזענות'' הזאת מתפשטת בעולם הקוסמים, וזה גורם לאנשים לא לרצות לעבוד בעבודה שעוסקת בזה. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 11:29 AM
|
||||
את צודקת לגמרי ואין לי דרך לומר את זה בצורה טובה יותר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:33 PM
|
||
לדעתכם העבודה חשובה?
כן למה אנשים לא רוצים לעבוד בה לדעתכם? כי היא קשה, כמו שכתבת למה לא מנסים לשכנע אנשים לעבוד בה? כי חלק באמת רואים בעבודה הזו בזהוז זמן מןחלט לדעתכם מתאים שעובדים רק שני אנשים במחלקה? לא, ממש לא, מר וויזלי ופרקינס מסכנים -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |