![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:15 PM
|
||||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים יש דברים שפשוט יודעים שהם אמיתיים... גם כנראה שהיו להם כמה מקרים קסומים לפני, כמו זה שהארי שינה את צבע הפאה של המורה שלו... גם התפקיד של דמבלדור זה לגרום להם לרצות לבוא לבית הספר... -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:22 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון מעניין. לדעתי יש משהו חשוד בכך שלבני מוגלגים יש קסם. אם אני הייתי מכשפה הייתי בודקת את זה ומנסה לחקור, לא בצורה שתציק לבני המוגלגים. זה טפשי לומר שהם גנבו קסם כי הם לא ידעו על הקסם לפני כן ולא האמינו לזה.
אני מניחה שמורים באים לספר להם שהם קוסמים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:24 PM
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אבל כשהם ינסו לתבוע אותם ויגלו שהם לא קיימים בכדי לתבוע אותם הם יתעניינו, אתה לא חושב? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:27 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את שוכחת שלא כל בני המוגלגיים הם בודצדמים, יש הבדל יכול להיות הורה אחד עם קסם והשני לא, ואז זה כמו צבע עיניים, מה חשוד בזה? אם זה בודצדם זה באמת יכול להיות קצת מחשיד. אבל בתכל'ס, מה כ'פת לך שהוא קוסם גם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:28 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דיברתי על בוצדמים. צבע עיניים עבר איפשהו בגנטיקה בדורות, בוצדמים הם כאלה שמעולם לא היה להם קוסם במשפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:30 PM
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועדיין, זה לא אומר שהוא גונב את הקסם שלו מקוסמים אחרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:32 PM
|
||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שהוא לא "גונב" את הקסם, אבל עדיין אנשים ירצו לבדוק איך הוא *משיג* את הקסם, הרי אין שום קסם בגנטיקה...
הם יחשבו שהם פושעים או משהו, כי רק לפושעים אין זכר, הם מוחקין אותו. ואז הם עוד יותר יחשדו ולא ירצו לתת את הילד. טוב, לא רק, אבל כמעט. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:34 PM
|
||||||||||||||
לגבי זה אני מסכים איתך לגמרי, זה הגיוני וטבעי שהם ירצו לבדוק. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:35 PM
|
||||||||||
אף אחד לא אמר שהוא גונב. אמרו שרוצים להבין איך הוא השיג את הקסם, אולי זו גניבה ואולי לא, לא נדע עד שנבדוק. רגע, מה אה, יאי, הסכמת. הודעה זו נערכה ע"י Ring Ring ב Feb 5 2021, 16:36 PM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:38 PM
|
||||||||||
אף אחד לא אמר שכן, אבל אפשר להבין ככה איך אפשר לדוגמה לתת קבם לסקיבים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:51 PM
|
||||||||||||||
מה זה קבם
חח כן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:53 PM
|
||||||||||||||
נראה לי היא התכוונה ל"קסם" ובזכות הבדיקות יצליחו לתת גם לסקיבים קסם ואז הם לא יהיו אומללים. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 16:53 PM
|
||||||||||||||||
קסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם חושבים שה"חשד" של בעלי הדם הטהור הוא מוצדק?
לא, יכול להיות שבני המוגלגים לא עשו כלום וסתם נפגעו. האם זה באמת לא הגיוני שאנשים כאלו יווצרו? כן, אנחנו מדברים על קוסמים הלו. אנחנו רואים שדבר כזה אפשרי תאורטית, (אלא אם כן יש משהו שלא עלינו עליו עדיין), איך לדעתכם זה הגיוני? כי אלה קסמים, יש הרבה דברים לא הגיוניים. בנוסף, איך הם מגלים על היותם קוסמים? בסופו של דבר אין להם אפשרות לקנות שרביט לילדים בלי להגיע להוגסמיד ואנשים לא סתם ילכו לקנות לילדים שלהם שרביטים. רוב הסיכויים גם שמרבית האנשים היו חושבים שזה משהו חד פעמי, אלא אם כן הילד ממש ממש חריג ועושה קסמים ממש חזקים בילדותו -מה שכמעט ולא קורה- ככה שאמורים להיות רק בודדים שאפשר ממש לספור כל כף היד, למה זה לא קורה? הם מקבלים מכתב, אין לי שמץ. בנוסף לשאלה עם הוגסמיד, כדי להיכנס לשם צריך שרביט, אבל למוגלגים אין שרביטים, איך הם נכנסים? איך הם יודעים שיש דבר כזה הוגסמיד? הם מקבלים את המכתב אולי..... ולמה שהם יקשיבו למכתב מוזר שאומר להם שבנם הוא קוסם? כי האגריד יגיע לקחת את הילדה בכוח, הארי פוטר השני (: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |