![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 11:19 AM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון || יצרן השרביטים הטוב ביותר בסדרה ידוע לנו רק על 2 יצרני שרביטים: 1- אוליבנדר 2- גרגורוביץ' בסדרת הספרים, מספרים ששני יצרני השרביטים האלה הם יצרני שרביטים ברמה גבוהה. אפילו מוזכר בסדרה שאוליבנדר וגרגורוביץ' אספו בעצמם את החומרים לשרביטים. אוליבנדר אמנם יצרן שרביטים גדול אבל הוא יותר מכין שרביטים יציבים מחומרים כמו שערה מזנבה של חד קרן, ואילו גרגורוביץ' משתמש בחומרים בלתי יציבים כמו שערה מראשה של ויליה. איי פעם תהיתם איזה יצרן שרביטים טוב יותר? אני בטוח שכן. בכל זאת, הנה השאלות המנחות:
דיון פורה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 13:19 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'?
אני חושבת שאליבנדר. הוא הרבה יותר ותיק בתחום, וגם לא שיקר שהוא מנסה לשחזר את שרביט הבכור. אני גם בטוחה שגרגורוביץ' לא זוכר כל שרביט שהוא אי פעם ייצר, וגם למי מכר אותו. אוליבנדר זוכר. ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנד למה? הסיבות שרשמתי למעלה. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2021, 13:34 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את בטוחה שהיית קונה מיצרן שרביטים שאמר: "וולדמורט עשה מעשים נפשעים, אבל טובים..." מיצרן השרביטים שגילה לוולדמורט על שרביט הבכור ועל הליבה של השרביט של וולדמורט ושל הארי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 22:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1- מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר ברורר
[B]2- ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר, היה אפשר לוותר על השאלה הזאת [/B]3- למה? גם על זאת, כי אני חושבת שאוליבדר יותר טוב [B]4- עוד דברים שאתם רוצים לכתוב לגבי זה:[/B] -------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 16:22 PM
|
||
![]() מוגל |
מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'?
אני חושב שאוליבנדר הרבה יותר טוב מגרגורוביץ'!!! למה? כי אוליבנדר זוכר כול שרביט שהכין ושל מי הוא!! ![]() -------------------- 🦁גריפינדורי🦁 "זה די מרגש, לא? לשבור את החוקים?" "אל תדאג, אתה שפוי בדיוק כמוני." "אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך. יכלנו כולנו להיהרג, או גרוע מכך – להיות מושעים.'' גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]🦁 גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :) ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 16:27 PM
|
||||
כן, אבל לגרגורוביץ' היה את שרביט הבכור אז אתה לא יודע איזה סודות גרגורוביץ' מחביא מתחת לקרקפת שלו... חוץ מזה, גרגורביץ' היה יצרן שרביטים של מלא מדינות ואילו אוליבנדר של מדינה אחת. בנוסף, מי אמר שגרגורוביץ' לא זכר את כל השרביטים שמכר? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 20:41 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר.
2- ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר. 3- למה? חוץ מזה שעד רגע זה לא שמעתי על גרוגרוביץ' - מה שאומר שהוא לא כל כך מוצלח, 4- עוד דברים שאתם רוצים לכתוב לגבי זה: אמממ, לא יודע, דיון נחמד והכל, אבל מי זה גרוגרוביץ'? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 20:57 PM
|
||||
גרגורוביץ' זה יצרן השרביטים של המדינה של קרום, ויש לי תחושה שכל יצרן שרביטים זוכר את כל הקונים שלו... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 23:34 PM
|
||||||
אבל זוכר גם כל *סוג* של שרביט? למר ורטקיאריפם מכרתי שרביט עת בוקיצה עם שערות חד קרן ועיקול בזנב או מה שזה לא יהיה. לא נראה לי גורגקביץ' זוכר את זה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 07:31 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר
[B]2- ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'?אוליבנדר [/B]3- למה? כי הוא בריטי [B]4- עוד דברים שאתם רוצים לכתוב לגבי זה:[/B]אוליבנדר מעצבן -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 09:17 AM
|
||||||||
תכל'ס, יש מצב שהוא זוכר כל סוג. כי הוא ואוליבנדר היצרני שרביטים היחידים שמכינים את השרביטים שלהם ולא קונים אותם. הם ממש הלכו ותלשו לחד קרן כל שערה ושערה מהזנב שלה. אז כן, למרות שלי יש זיכרון לא כל כך גדול, אני בטוח שגם אני הייתי זוכר את זה אם הייתי יוצא לשטח ומסתכן בחיים על כל שרביט ושרביט... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 09:37 AM
|
||||||||||
אבל זיכרון לא עובד ככה, גם אתה בעצמך הלכת ותלשת לחד קרן שערה מהזנב זה לא אומר עכשיו שתזכור את כל מיליון סוגי השרביטים לאנשים שמכרת, לכן לדעתי אולייבנדר ייחודי. וכל עוד לא אמרו שגורוגרוביץ' זוכר כל שרביט שהוא מכר, אני אלך עם זה שהוא לא זוכר. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 09:42 AM
|
||||||||||||
גם אם הוא לא זכר כל שרביט (ואני עדיין חושב שהוא זכר כל שרביט) אני לא בטוח שאוליבנדר יצרן שרביטים טוב יותר- גרגורוביץ' הספיק לחקור יותר שרביטים. איך אני יודע את זה? שרביט הבכור. לגרגורוביץ' היה את שרביט הבכור והוא הספיק לחקור אותו עד היסוד לפני שהוא גילה לעולם שיש לו, ואילו אוליבנדר הסתפק לחקור שערות הורקלמפ וכאלה... אני לא אומר שלא היה לאוליבנדר רצון לחקור את שרביט הבכור, פשוט- לא היה לו דרך לחקור כי מעולם לא היה לו את שרביט הבכור... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 10:16 AM
|
||||||||||||||
שרביט הבכור הוא שרביט שגרם רק לצרות, אני לא בטוח שכדאי להתגאות בזה שהוא חקר אותו. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 10:18 AM
|
||||||||||||||||
הוא גרם לצרות לא מסיבת עצם קיימו, אלא מהחמדנות של אנשים. אם אף אחד לא היה חמדן, הרי שהשרביט היה טוב יותר... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |