![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:52 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה בדיקות הוא עשה? הוא לא פגע באף אחד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 14:13 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שאדם לא מניף את החרב לא אומר שהוא זה שהוא לא ציווה על כך. יש איזה משפט כזה. ונראה לך אני זוכר מה היו הבדיקות? קראתי את הסדרה פעם אחת. אבל אניזוכר בוודאות שדמבלדור התנהג בצורה רעה. -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 16:44 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא, הוא עבר חוויות איומות- זה כן אבל הוא לא התנהג בצורה רעה. אני יאמין לזה שהוא התנהג בצורה רעה רק אם מישהו יביא שלוש דוגמאות לכך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 16:52 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
הוא גם עבר וגם התנהג. וזה שאתה תאמין רק אם יביאו לך שלוש דוגמאות... יופי, מה אן יש לי רק דוגמא אחת שאומרת שהוא התנהג רע? מה, זה לא נחשב? כי אני בדיוק אומר לך דהוא התנהג רע, לא הבנתי למה תריך שלוש דוגמאות אן אני מנסה להןכיח שהוא התנהג בצורה רעה בלייו, אני לא מנסה להוכיח שהוא התנהג *שלוש* פעמים בחייו ![]() ![]() בכל מקרה אבל אין לי אפילו דוגמא אחת, אני לא זוכר דוגמאות מהספר, אני זוכר את הפואנטה שלו על כל דמות וזהו בערך... -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 17:16 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
טובטוב אז דוגמא אחת. אבל אני רוצה דוגמא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 17:17 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
הממממ החיזלים יש משהו איתם שהוא לא אמר להארי שהחיזלים יהיו במערה וזה כמעט הרג את הארי נראה לי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 18:00 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
גם הוא לא ידע שיש חייזלים במערה. הוא היה מת אם הארי לא היה מציל אותו... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 21:53 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא קראתי את כל הדיון אלא רק חלק... אבל לשאול מי יצרן שרביטים טוב יותר זה די תלוי דעה כמו שהרוב הגדול כתב, הם מעדיפים את אוליבנדר כי; מסופר עליו יותר מעל גרגורוביץ', כי הוא בריטי, כי הוא זוכר למי וממה הוא הכין את השרביט. אבל בשום מקום לא מסופר בפרוט על העבודה של גרגורוביץ' ולכן כל הסיבות הנ"ל די לא רלוונטיות שתי היצרניים טובים באותה מידה לדעתי, מן הסתם הייתי קונה אצל אוליבנדר רק בגלל המיקום, אבל אין לי שום דבר נגד גרגורוביץ'. לגבי שרביט הבכור, כמו שאמר יובל
בכל דבר זה ככה, חפץ לא יכול להיות רע. לחפץ אין מודעות אתה יכול להשתמש בו לדברים רעים וזה הופך את השימוש לרע, אבל החפץ נותר חפץ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 22:46 PM
|
||||||
בדיוק. תימצתת את הכל וזה בערך הדעה שלי לגבי הדיון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 13:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1- מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'? אוליבנדר
[B]2- ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'? מאוליבנדר [/B]3- למה?כי לדעתי הוא עושה שרביטים יותר טובים [B]4- עוד דברים שאתם רוצים לכתוב לגבי זה:[/B] -------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 20:15 PM
|
||||
אבל גם גרגורוביץ' הוא יצרן טוב. אגב, ב"למה?" אשמח אם תפרטי יותר את דעתך... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:18 AM
|
||
![]() מוגל |
1- מי לדעתכם יצרן שרביטים טוב יותר- אוליבנדר או גרגורוביץ'? גרגרוביץ'
[B]2- ממי אתם הייתם מבקשים לקנות שרביט- אוליבנדר או גרגורוביץ'?גרגרוביץ' [/B]3- למה? כי יש לו כנראה יותר סוגי שרביטים [B]4- עוד דברים שאתם רוצים לכתוב לגבי זה:[/B] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:49 AM
|
||||
איך אתה יודע שיש לו יותר שרביטים? חוץ מזה, לא היית רוצה לקנות אצל יצרן שזוכר כל קונה וכל שרביט שלו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 11:24 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אוליבנדר הכי טוב
-------------------- הארי פוטר זאת ההמצאה האנושית החשובה ביותר חוץ מהגלגל והכתב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 09:13 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אולי שניהם באותה רמה?
אחרי הכל שניהם נחשבים לממש טובים -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |