![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:13 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תודה לחנה שעזרה לי קצת עם הניסוח השפה שלי||פעילות "היי, רינג." "הייייייייייי! ![]() ![]() "תמיד תהיתי איך זה שיש לך שפה משלך, שפה רינגית." "עומרררררררררר, אתה יכול פשוט להמציא שפה משלךךךךךךךך! ![]() "יו, תודה, אתה צודק!!! וזה גם אחלה רעיון לפעילות." "אז לך לנסח כברררררררררררררר!" שלום, משתמשימוס! מה שלומכם היום? היי, עומר! אנחנו בסדר, ומה איתך? אני גם בסדר. אבל, לא הגענו לכאן כדי לדבר על שלומי… אז למה אנחנו פה בעצם? אז, כמו שקראתם בסיפור הרקע, חשבתי לעצמי שזה ממש מגניב שיש למשתמש כלשהו שפה משלו, שמזוהה איתו. בדיוק כמו שלרינג יש את השפה הרינגית בה הוא מאריך את האות האחרונה בכל מילה, ומוסיף את הבצלצל ה"מתחנן". אוקיי, זה באמת מגניב, אבל מה בתכל'ס אנחנו עושים פה? בפעילות הזו אתם יוצרים שפה בשבילכם, עצמכם, ואנוכם. שפה שתהיה מזוהה איתכם, ותמיד כשתדברו בה - יזהו אתכם. כמו שהשפה הרינגית והשימוש בבצלצל המתחנן מזוהה עם רינג, או שאני מזוהה עם דיבור חתולטלפי, ככה אני רוצה שלכולכם תהיה שפה משלכם. שפה משלי… וואו, זה נשמע ממש מגניב! מה צריך לעשות כדי ליצור שפה משלי? בשביל שתוכלו ליצור שפה משלכם, תצטרכו, קודם כול, לבחור צורת דיבור מסוימת (כמו, למשל, הארכת האות האחרונה בכל מילה, כמו רינג) או לבחור מילה בה אתם משתמשים בקביעות. זו יכולה להיות סתם מילה שמזוהה עם האישיות שלכם, או להיות מילה אותה אתם משנים בצורה השמורה לכם בלבד. ברגע שתשתמשו בצורת דיבור זו מספיק, זה כבר יהפוך להיות מזוהה עם המשתמש שלכם, ואז, הופ! יש לכם שפה מיוחדת משלכם. נשמע כיפי! אז אולי תעזור לנו קצת ליצור אחת כזו? כמובן! בשביל זה תצטרכו רק להשלים את הטופס שלמטה. על השתתפות בפעילות תקבלו 145 חרמשים חמידים. הפעילות תיסגר בעוד שבוע מהיום, מהרו להשתתף!
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:26 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רינג, Ring Ring
שם השפה: אמממממממממממממממ רינגית? ![]() האלמנטים שהכנסתי בשפה:(לפחות 2 שורות) אני ממש כמו שכתבו בהתחלה הכנסתי את הבצלצל המדהים הזה: ![]() ![]() ![]() ![]() אמממ, וגם רשום סיומות ארוכות אבל הן לא כל כך ארוכות ![]() ודי זהו? מר בצלצל מדהים בשם ![]() ![]() למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו: אהעהעהעהעהעהעה כי הבצלצל הזה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםם אני לא יכול לוותר עליוווווווווווווווווווו והסיומות הם לוואייייייייייייייייייי כיכיכי אני לא כותב כזה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךך ![]() ![]() ![]() ![]() הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון!: אהעהעהעהעהעהעההעהעהעה הייתי כתוב בפעילות בהתחלההההההההההההההההההההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 14:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: לירון, פדולוקה שם השפה: פדולוקית האלמנטים שהכנסתי בשפה:(לפחות 2 שורות) השפה מטאפיינת בשגיהות חתיב וגם בג'יברעש לרבו. גם בציורם מחוערים בימיוחד או באימוג'ים או הבצלים של הפלורטל. לרוב זה מטאפיין גם בבדיכות פרתיות כמו כובע הרצינות, "אוקיי בוב" או עגבפד. (רק עומר יבין) למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו: קי זה מה שמעפיין אוטי הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון!: קולוליזם -------------------- אני צריחה להפליץץץץץץץ
יש לי נודדדדדדד פוק זה מצחיקקק עומר מטורףףףףך ואני לא הולכת לדבר בנודדדדדד אני אהרוג בנאדםםםםם אני אהעה רוצחת! חתולל נדרססססס נפל לו הראש מסתבר שזה בכלל בושםםםם הארי פלוצר מכוערררר בא לי לישוןןןן פוק זה מוזררר יש לי חרב בידדדדדד אני עומדת למות פדולוקה מטורפת ויש לי פוק ברצינות ברצינות ברצינותתתתתתתת פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק פוק נודדדדדדדדדדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 16:25 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, בצדצודי
שם השפה: הממ יעלית? האלמנטים שהכנסתי בשפה:(לפחות 2 שורות) את המילה המקסימה "יאו" שאני נורא נורא אוהבת. את הבצלצל המדהים ![]() את ה*משהו שאין לי מושג אם יש לו שם אבל זה בעצם להכפיל\לשלש\לרבע? כל אות בסיום מילההה*. למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו: 1. כי זו מילה כיפית וחמדמדה 2. כי זה בצלצל מקסים. 3. כי להכפיל אותיות אחרונות זה כיףףףףף הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון!: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 23:22 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: סופיייייייייייייי
שם השפה: סופית האלמנטים שהכנסתי בשפה:(לפחות 2 שורות) את השפה אפשר לדבר רק עם פה מלא בממתקים, אחרת המבטא של השפה לא יעבוד. השפה היא כמו עברית, רק שהיא צריכה להיות בנויה ככה: "*מילה* סופי *מילה* אני *מילה* מאוהב\ת *מילה* בך *מילה*". הבנתם את הקטע. צריך לצרוח כשמדברים בשפה. מותר לדבר רק במנגינה של השיר אגודלים של סברינה. למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו: כי רק ככה יהיה אפשר לשכנע את המבוגרים לאכול ממתקים כל הזמן. הקטע של הסגידה לסופי זה כי צריך לעזור לאנשים להודות באהבתם האמיתית אליי. צורחים בגלל שכשצריך לצרוח באמת צריך לאמן את המוח לצרחות. המנגינה זה בגלל שמגיעה לסברינה שפה שיש בה משהו מיוחד מוקדש לה! וזה שיר מעולה שלהה הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 23:33 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליבי, Queen of Narnia
שם השפה: שפת הליבי// ליבית עתיקה// ליבית מודרנית האלמנטים שהכנסתי בשפה:(לפחות 2 שורות) אז טוב אין באמת מילים זה יותר המצאת ליבי בעיקר קללות כמו רבכאעבגכבעהיהיה שזה אומר אני רוצה לישוןן ויש קללה שאני אוהבת בשפת הליבי שהיא כיעכל שהיא אומרת כמה דברים גסים אז בלי פרוש, ויש את שפת הליבי המודרנית שהיא אם בצלצלים אבל היא קשה יותר מהעתיקה. אני גם אוהבת את זה שרק אני יכולה להחליט מה תהיה כל מילה נמשל האות א' היא לא האות א' אלא אות אחרת ואילו כותבים מילים רק כקישקושים. הבצלצל הזה ![]() למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו: בחרתי באלמנטים האלו גם כי בא לי גם כי זאת השפה שלי וגם כי אף אחד לא אומר לי מה לעשות כשזה נוגע לשפת הליבי, (רק החברות הכי טובות שלי יודעות מה אני אומרת אפילו הן לא כל-כך מבינות). הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון!: לעוד פרטים לפנות אליי -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 23:39 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי אהבה 3> כרמיתון תיטרי פואור , ניראה לי קחה כותבים 3>
שם השפה אהבה 3> ספת האהובות :) האלמנטים שהכנסתי בשפה אהבה 3> (לפחות 2 שורות אהבה 3>) קודם כול, מדברים קחה אהבה 3> צרייח להוסיף לבות 3> אהבה בכול מישפת , אנתרים גדולים נוראה להווסיף גם אהבה 3> כדיי להרות לחולם שאנחנו מפיצים אהבה 3> אהובים ? אפששר גם להישתמש באהובים , אים רוצים מוסיף נוראה ... מדברים בספה גבוה נוראה כדיי ליהיות כחמים 3> למה בחרתי דווקא באלמנטים אלו אהבה 3> זה קיף 3> הארות/הערות/שאלות/חתולטלף לשלטון אהבה 3> מה ? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 17:14 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכולם על ההשתתפות!
תגמולים ישלחו מתישהו ננעל. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |