![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:14 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*פונה לכל המגדרים :) חידות מד"פיות הרשמה ואשכול הסבר שלום לכל המשתמשות! היום פתרתי תשחץ, וחשבתי על כך שזה ממש דומה לחידות. נותנים מן הגדרה, ואמורים לנחש מה רוצים ממך. אבל בעצם חידות זה יותר ארוך בדרך כלל. גם אנחנו אוהבות חידות! יש בזה היגיון מסוים וקשה. יש! אני גם בטוחה שאתן אוהבות מד"פ, הרי אתן מבקרות בפורום הזה! אבל תארו לעצמכן... לשלב מד"פ וחידות! תענוג, לא? אז למה לא לעשות את זה באתגר מהנה? באתגר הזה יהיו לכן חידות מאתגרות, ואותן תצטרכו לפתור! החידות יהיו על יצורי מד"פ וחפצי מד"פ! יש כל כך הרבה דברים מד"פיים שמוזכרים בהרבה, הרבה יותר מפאנדום אחד, וכל פאנדום מוסיף להם מאפיינים! אז אני אתן לכן רמז לכמה מאפיינים בולטים, ואתן תצטרכו לפתור את החידה. אבל זה לא יהיה מעניין אם זה יהיה סתם חידות. צריך גם אנשים שייפסלו. אוי נו באמת. למה חייב נפסלים בכל משחק? כי צריך תמריץ לעבוד קשה יותר, כמובן. וגם צריך משהו יותר מגניב מקצת חידות. המשחק יילך ככה: באשכול הזה תצטרכו להירשם, אבל אך ורק אם אתן מתכוונות להשתתף. אם לא תשתתפו אלא רק תרשמו כל האתגר שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן ייהרס, שימו לב. אני אפתח אשכול חדש, בו אכתוב את החידות. אתן תצטרכו לענות על החידות בהודעה פרטית אליי. המשתמשת האחרונה שתשלח לי את ההודעה עם החידה (או לא תשלח, כי אם אתן ממש מתקשות ומרגישות שזה קשה לכן מדי אתן מוזמנות לשלוח לי הודעה שבה כתוב שאתן לא יודעות) תצטרך לסקר את החפץ\גזע שהוא התשובה של החידה. עד שהמישהי הזו לא תגמור את הסיקור לא נמשיך לחידה הבאה. היא לא תצטרך לקשר את הסיקור, אבל היא כן תצטרך לכתוב בתיאור האשכול שזה לאתגר הזה. במידה והדבר כבר מסוקר יש לבקש אישור ממנהל הפורום, ליאור, לחדש אותו. איך נרשמים? וכמה מקבלים על כל חידה שפותרים? יש להירשם עד התאריך 12.2. על כל חידה שתפתרו תקבלו 40 חרמשים, ואם תפתרו אותה ראשונות תקבלו תוספת של 20 חרמשים. את כל התגמול תקבלו שיינעל האתגר. החידות ייפתחו כשההרשמה תיגמר. יש להירשם לפי הטופס, שהוא קצר במיוחד הפעם.
במידה ויירשמו יותר מ15 משתמשים אפילו לפני התאריך שרשום למעלה, ההרשמה תסגר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:15 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אריאל, רורי גילמור
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: בארי, ויינשטיין
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:20 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעמי, לונה ואלדז
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: תכלת, המשתמשת הסמויה
-------------------- תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:39 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, בצד זה איפה שהכינוי
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:
עמליה ולאומאתכלום -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 14:16 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קורן, מעל הסמלש
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 14:19 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, Ring Ring
אעהעהעהעהעה איזה מגניבבבבבבבבבבבבב אני מתלבט אם פעם אחת בכוונה להיות אחרון כדי לסקר משהו ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 14:21 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אריאל בצד
-------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 17:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישג, אין לי משוג
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 21:10 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישג, פוף
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 09:08 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע אביה אריאלי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 11:52 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שיראל, אממ, נראה לי קסם אפל. לא סגורה על זה :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 18:35 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אלכס וריין, Alex_Rain
![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |