0 חרמשים |
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 13:56 PM
|
||
"Different doesn't mean wrong" |
טוסט שוקולד ותוספות שם המאכל: טוסט שוקולד ותוספות. המקום ממנו הוא לקוח: מהבית. מידע על המאכל: טוסט השוקולד הזה נראה ממש כמו טוסט שוקולד רגיל, ופעם הוא באמת היה כזה. הכל התחיל בטוסט שוקולד פשוט שנהיה מוכן ונאכל, אך לאחר כמה פעמים התגלתה תלונה שאמרה שזה די רגיל ולא שווה סתם, "טוסט עם שוקולד" וצריך להכין משהו שווה יותר למשל ליום שישי בבית הספר. ואז הגיע הרעיון, להוסיף דברים מתוקים וטעימים אחרים! ניסינו, טעמנו וגילינו שזה ממש ממש טעים, רק לא לאכול את זה פעם בשבוע, אלא פעם בחודש וחצי חודשיים - כדי לא לחטוף הרעלת סוכר. מצרכים וכלים: - סכין למריחה. - שתי פרוסות לחם/לחמניה, (עדיפות ללחמנייה כי זה יותר טעים). - סכין לבציעת הלחמניה במקרה ובחרתם לחמניה. - שוקולד, (כל אחד את השוקולד האהוב עליו). - ביסקוויטים. * מי שרוצה יכול גם להביא סוכריות ומרשמלו. אופן ההכנה: לוקחים לחמניה/שתי פרוסות לחם, (אם מהמקפיא אז מפשירים כעשר שניות עד חצי דקה) וחותכים באמצע במידה וזו לחמנייה. לוקחים את השוקולד, פותחים את המכסה ומורחים שכבה נדיבה על שתי פרוסות הלחם/שני צידי הלחמניה. לאחר מריחת השוקולד לוקחים שני ביסקוויטים ומניחים על צד אחד של הלחם/הלחמנייה בצורה יפה, לנסות שלא יבצבץ מהצדדים. לאחר הנחת הביסקוויטים בצד אחד, בצד השני מפזרים סוכריות ומי שרוצה יכול גם להניח מספר מרשמלואים בצד של הסוכריות, (ממליץ בין שלושה לארבעה). לאחר הנחת כל הדברים לוקחים את הלחם/לחמנייה וסוגרים את שני הצדדים כדי שיצא כמו לחם רגיל, למשל: ככה רק יותר אחד מעל השני. מכניסים לטוסטר לא של הצנימים, (כמו טוסט קופץ), אלא לטוסטר שמועך את הלחם, (כמו טוסט משולשים). כדאי להניח קודם נייר אפייה בטוסטר כיד לא ללכלך אותו בשוקולד או מרשמלו נמס. מחכים שהאור שאומר שהטוסט מוכן ידלק ומוציאים את הטוסט! מחכים כמה דקות כדי שיפשיר... בתיאבון! ככה זה יוצא בערך, רק קצת יותר בהיר ועם דברים בתוך הטוסט עצמו. דעה אישית: הפעם הראשונה שטעמתי את המאכל, -ממש כמו שכתוב בסיפור הרקע-, הוא כשנמאס עלי הטוסט קופץ שמורחים עליו שוקולד או סתם הלחם שוקולד הרגיל. את הרעיון לא אני הצעתי, אלא מישהו אחר. לקחתי את הרעיון וניסיתי להכין. בהתחלה לא יצא כל כך מושלם כי לא על ההתחלה שמנו ביסקוויטים וסוכריות, יצא טעים אך לא ממש ממש ממש טעים וגורם לסכרת. לאחר כמה נסיונות הצלחנו ויצא מעולה! היה ממש טעים ואני עדיין אוכל את זה אחת לחודשיים בערך, (בגלל שזה ממש מתוק - מי שלא אוהב מתוק שלא ינסה - וגם ממש לא בריא, אז לא לאכול כמה שבועות ברצף. בסופו של דבר אני ממש אוהב את המאכל, טוסט עם שוקולד ותוספות מתוקות אחרות - מה יכול להיות רע? בתיאבון לכולם! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 11:09 AM
|
||
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם |
כל הכבוד על המתכון!
יש לי רק הרה אחת קטנה, בשם המאכל כתבת טוס במקום טוסט, אני מניחה שזה לא בכוונה? חוץ מזה המתכון מושלם, כל הכבוד! כבר מוסיפה ללינקיה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2024 - 2007 |