![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 10:50 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרפ צרפתי ![]() שם המאכל: קרפ צרפתי. המקום ממנו הוא לקוח: FOODY מידע על המאכל: קרפ צרפתי הוא בעצם סוג של בצק בין בלינצ'ס לפנקייק שעליו מורחים ממרחים ותוספות ככה שבסופו של דבר יוצא מאכל ממש טעים. קרפ צרפתי הוא בעצם קרפ סוזט, (קרפ עם רוטב העשוי מתפוזים סוכר וליקר שחוממו ביחד), משודרג לטעם מתוק יותר. קרפ סוזט הוא נחמד וטעים ויותר בריא - משמע פחות טעים מקרפ צרפתי, קרפ עם מלא שוקולד ותוספות שוות, שניהם טעימים אבל, פשוט הצרפתי מתוק יותר! ![]() במתכון שקישרתי אני אוסיף כמה ממרחים וכזה כדי שיהיה טעים יותר כזה. מצרכים וכלים: להכנת 4 קרפים: המצרכים לקרפ: - 2 ביצים בגודל M. - כוס חלב 3%. - 2 כפות סוכר לבן. - 2 כפות שמן קנולה. - כוס קמח לבן. - תרסיס שמן קנולה. המצרכים למילוי: - שוקולד נוטלה. - ממרח שוקולד לבן, (לאוהבים בלבד). - תוספות, (משמע דברים כמו מקופלת, קליקים, גומי ואפשר גם תוספות בריאות כמו פירות או אגוזים, כל אחד לפי טעמו), (לא חובה אך כדאי). כלים: - בלנדר. - מסננת. - מחבת. - מרית. - סכין למריחה. - מפית. אופן ההכנה: טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת. מחממים על הכיריים/הגז מחבת רחבה ושטוחה ומשמנים בתרסיס השמן. מוזגים כרבע מהבלילה לכוס, (מכיוון שהכנו הפעם כארבעה קריפם, במידה ומכינים יותר או פחות - לעשות מידות בהתאם), ומפזרים בצורה אחידה ודקה במחבת, (אפשר להיעזר במכשיר להכנת קרפים). מטגנים משני צידי הקרפ, (להפיכה היעזרו במרית), להזהבה קלה מאוד. מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת ומוציאים לצלחת מחוץ למחבת בעזרת המרית. בעזרת הסכין מורחים או על כל הקרפ ממרח אחד או על כל חצי ממרח אחר, (אני אוהב חצי שוקולד נוטלה וחצי שוקולד לבן). לאחר המריחה מפזרים תוספות בצורה אחידה ומסודרת על הקרפ עד שהקרפ נראה ממולא בתוספות אך הוא לא באמת כזה, לפחות בכל איזור יש תוספת ככה שהכל נראה יפה וטעים. לוקחים פינה אחת מהקרפ ומקפלים אותה לפי העיניים עד קצה השליש השני ולאחר מכן מהקצה השני מקפלים על החלק שכבר קיפלת ככה שיוצא משולש יפה. לוקחים מפית, עוטפים אותה מסביב לחלק התחתון של הקרפ כדי ששום שוקולד או תוספת לא יזלו מלמטה ואוכלים כשעדיין חם, בתיאבון! דעה אישית: אני ממש ממש ממש אוהב קרפ צרפתי. קרפ צרפתי הוא דבר ממש טעים והפעם אפשר גם להפוך אותו לבריא יותר. יש את הקרפ עם השוקולד והתוספות כמו המקופלת והקליק ככה שהקרפ יוצא ממש שוקולדי וטעים אך ממש מתוק, מצד שני יש את הקרפ עם הפירות, (אני ממליץ על בננות בתור אחד מהפירות), ככה שהקרפ עדיין ממש מתוק אבל יש בו גם משהו בריא, (לא שזה תירוץ עכשיו לאכול כל יום קרפ כי, "זה בריא"). בסופו של דבר קרפ הוא מאכל שמתאין בעיקר לחורף מכיוון שהוא חם וטעים לאכול אותו, למשל ביציאות עם חברים או עם משפחה. שיהיה בתיאבון לכולם! תמונות של סוגי קרפים: ![]() קרפ ממולא רק בשוקולד. ![]() קרפ ממולא בבננות ומצופה בזיגוג שוקולד, במידה ואתם מגישים את הקרפ שהכנתם למישהו, גם אתם יכולים לזגג מלמעלה כקישוט! ![]() ![]() קרפ ממולא בשוקולד ובוטנים מסוכרים. נכון נראה טעים? אז רוצו להכין! בהצלחה! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2021, 11:17 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על המתכון!
הייתי שמחה עם היה גם תמונה של הקרפ שעליו המתכון. חוץ מזה, המתכון מדהים. כבר מוסיפה ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |