![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:18 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז תכתבי שם ו.. ומראה? ותכונות מיוחדות במראה או משהו
יאללה לא עשיתי את זה יותר מידי זמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:21 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: טוב, קוראים לה אביגיל אבל אח שלה שינה בזום את השם ל" שימי שמולסיק מצחיק" כחלק מבדיחה בשיעור ובגלל שהאפשרות לשנות את השם חסומה אז היא תקועה איתו.
מראה: עיניים כחולות, עיגולים שחורים מתחת לעיניים, ושיער פרוע שנראה כאילו לא סירקו אותו שבוע. הן בכיתה ח9 -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:24 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עכשיו ההתלבטות האם לעשות אותה מיוחדת או רגילה
רגילה, נגיד אממ השם שלה הואאאאאאאאאא *הולכת למחולל מילים רנדומלי* *המילה היא village* טוב אז קוראים לה כפר אבל חברים קוראים לה עיר כי היא כל כך שונה ומיוחדת אמממ היא ג'ינג'ית. תדמייני אותה איך שבא לך, אבל ג'ינג'ית. טוב אז הן היו בקבוצת וואטצאפ ואחת מהן שלחה את הרקע הזה בשביל ששתיהן ישימו? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:27 AM
|
||
או שזה צירוף מקרים וזה יהיה יותר מגניב?
‐------ שמונה וחצי. השעון המעורר מצלצל. נכנסתי לזום אבל החדר שלי נראה נוראי. שמתי רקע של סופת שלג, זה הזכיר לי קוטג ועד כמה אני רעבה... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:32 AM
|
||
השעון שלי צילצל ב8:29. חשבתי לרגע האם אני צריכה להחליף סוודר או שאותו הסוודר במשך שבוע זה סביר אבל אל היה לי שום כוח בכלל. נמרחתי מהמיטה לשולחן ופתחתי את המחשב. 8:32. תמיד טוב להאחר בשלוש דקות לכל זום. שמתי את הרקע החדש שמצאתי אתמול שנראה כמו קוטג מוזר אבל למי אכפת. נכנסתי לשיעור והתפללתי שאף אחד לא יפנה אליי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:35 AM
|
||
"רגע, מה?" שאלתי את עצמי ושפשפתי את עיניי לבדוק שאני לא חולמת.
רגע זה לא מספיק, מה עם צביטה קטנה*נותנת לעצמי צביטה כמו של צבת* טוב אני כנראה לא חולמת. "למה לעיר יש את אותו רקע כמוני? "תהיתי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:39 AM
|
||
אוקיי איזה שם דבילי בחרתי
לול אבל אדיר הוא מתאים בדיוק לוויב שלי ------------------ שמתי את המצלמה שלי בזווית ככה שרואים רק את הקצה של הראש שלי ונשענתי על הידיים שלי על השולחן. ניסיתי להמשיך לנמנם אבל להיות ערה רק אם יקראו לי. רגע, לילדה ההיא יש רקע מאוד מוכר.. נעע, עדיף לישון. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:41 AM
|
||
"תגידי, גם את בחרת את הרקע הזה בגלל שהוא נראה כמו קוטג'" שלחתי לעיר בצ'אט של הזום.
אה אופס, שלחתי לכולם ולא רק לה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:44 AM
|
||
יש הודעה בצ'אט. פתחתי, מישהי כנראה התכוונה לשלוח לי הודעה בפרטי, גילגלתי עיניים. שלחתי לה בפרטי אימוג"י מובך. "את חייבת לבדוק 17 פעם לפני שאת שולחת הודעה בצ'אט למישהו שזה על פרטי. וכן, ברור" שלחתי לה, בפרטי
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:46 AM
|
||
"כן לא שמתי לב..." שלחתי לה והפעם בדקתי שזה בפרטי.
"אביגיל, לכי מיד להתלבש כראוי לשיעור" אמרה המורה, אבל למי יש כוח? אני פשוט אלביש מעיל מעל הפיג'מה שלי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:48 AM
|
||
"וואי זאת המורה הנדחפת ההיא? אין לי כוח" כתבתי להיא, בפרטי.
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:50 AM
|
||
פתאום הרגשתי שנהיה קר.
אבל ממש קר. הסתכלתי סביבי ולא ראיתי כלום. טוב אם נתחשב בעובדה שאני עייפה כי ישנתי שלוש שעות זה הגיוני. אני מנסה להסתכל שוב אבל הכל לבן מדי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:52 AM
|
||
פתאום היה לי קר מאוד. תוך מיצמוץ הייתי קבורה מתחת לשכבה דקה וקפואה של שלג. התיישבתי על השלג הקר והתנקתי קצת.
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:54 AM
|
||
"אפצ'י" נשמע לפתע ממקום סמוך.
"לבריאות" צעקתי ובגלל הצעקה נפל קצת שלג מההר... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 04:55 AM
|
||
"מי זה?" שאלתי אחרי ששמעתי מישהו.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |