![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 2 [3] 4 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:24 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"במימד הזה אין זמן" הסברתי. לפעמים מורות מאייקיות מכניסות ילדים לתוך רקעים בתור עונש ואז הם צריכים לחפש יציאה. אבל מה שהמורה לא יודעת הוא שיש לי את זה" אמרתי והתכופפתי. דחפתי את היד שלי לתוך השכבה העבה של השלג, התעלמתי מהכאב של הקור על היד החשופה שלי, עד שנגעתי באדמה. כשנגעתי באדמה נפלטה לי אנחת רווחה כי האדמחה חיממה את היד שלי ופתאום ידעתי איפה אני. עצמתי עיניים, ראיתי את כל המבנה של האדמה וראיתי שיש פתח בתוך אחד ההרים שכנראה מכוסה בשלג. "בואי, יש שם פתח!" אמרתי והצבעתי לכיוונו.
----------------------------- אוקיי אז הסבר על הכוח שלה, היא יכולה לסרוק חלק של אדמה ולראות אותו בכזה דגם תלת מימד כזה בראש שלה ולהסתכל עליו כזה, והיא מחוברת בקטע מוזר לאדמה. כאילו האדמה מחממת אותה. טוב, לא רציתי לעשות אותה סופר אובר פאוורד. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:29 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקיי אני אחרי-" לפתע האדמה רעדה ואפילו לא סיימתי אץ המשפט.
לא הספקתי למצמץ אפילו פעם אחת והרגשתי מכוסה בשלג. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:33 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אנחנו ניהיה בסדר." אמרתי, נפשתי נשיפה חמה לתוך היד שלי והתחלתי לשחק עם הילת החום שנוצרה עד שנוצרה בועה כזאת שהרגשתי שהיא מספיק יציבה והבאתי לך אותה. "קחי את זה בינתיים, אם קר לך."
----------- והיא גם שולטת על חום(?) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:34 AM
|
||
" אני לא חושבת שזה מהאדמה" אמרתי.
רעידה נוספת נשמעה ------ תשאלי מה זה! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:35 AM
|
||
"מה זה יכול להיות?"
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:37 AM
|
||
"אמממ..." אמרתי מושכת את הזמן.
"הבטנים (ככה אומרים בטן ברבים?) שלנו" אמרתי. "הרעש נובע ממקור רעב" אמרתי ----- הכוח שלי קשור לשמיעה שאני יכולה לשמוע כל דבר ולדעת מאיפה זה מגיע כל עוד לא מדובר בקול אנושי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:39 AM
|
||
"את בקטע של לצוד?" שאלתי, חצי בציניות חצי באמת.
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:41 AM
|
||
"אני לא שומעת שום קול של חיה" עניתי
"אבל אולי יתברר לנו שהשלג הוא באמת קוטג?" חצי שאלתי חצי אמרתי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:44 AM
|
||
"וואי, איזה מגניב זה יהיה. טוב, מי מנסה?"
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:47 AM
|
||
"בואי ביחד" אמרתי
לקחתי קצת מהשלג המוזר שלא ידוע אם זה שלג או אולי קוטג וראיתי שגם עיר לקחה "על החיים על ועל המוות" הכרזנו יחד ולקחנו ביס מהשלג המוזר שלא ידוע לנוההאם זה שלג או קוטג אבל הגלה ברגע זה... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:48 AM
|
||
"אני יכולה לדמיין את זה עובר בתור קוטג'" אמרתי, מהנהנת. "אבל אולי זאת רק אני"
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:52 AM
|
||
הקאתי מיד את הקצת שאכלתי
"אוי זה נורא. זה לא שלג אבל גם לא קוטג. זה...זה... זה יוגורט עם גושים שפג תוקף לפני חודש!" הכרזתי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:58 AM
|
||
"מממ זה לא כל כך נורא בשבילי אבל חוש הטעם שלי מקולקל. אז, מה אנחנו יכולות לעשות?"
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 05:59 AM
|
||
"לאכול ולהקיא לא בא בחשבון. נאלץ למצוא משהו ראוי למאכל" אמרתי.
"בואי נתפוס ארנבת!" אמרתי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 06:00 AM
|
||
"יש פה ארנבות באיזור?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |