![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 16:40 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ינשוף ![]() שם החיה: ינשוף, Owl. מחלקה: עופות. משפחה: ינשופיים. איזור מחייה: ![]() ממה שרואים בתמונה הזו, ![]() סוגים: לינשופים יש שני סוגים עיקריים, כל השאר הם רק תתי מינים. True owl ![]() ו- Barn owl ![]() מידע על החיה: הינשוף הוא עוף דורס. הינשוף נראה כמו ציפור גדולה בעלת עיניים גדולות, חורים במקום אוזניים, מקור חד, נוצות על כל הגוף וטפרים בציפורניים. מכיוון שעיניהם של הינשופים פונות ישר קדימה כמו של בני האדם, הם ניחנו באפשרות לסובב את כל ראשם בלי להזיז את הגוף כדי שתהיה להם אפשרות לצפות בסביבתם בצורה טובה יותר. ינשוף הוא חיית לילה, מה שאומר שבמשך רוב היום הוא ישן ובלילה הוא פעיל. מכיוון שהוא חיית לילה הוא ניחן בראיית לילה, מה שאומר שהוא רואה בצורה נורמלית בלילה. החיה הנטרפת המדוברת ביותר של ינשופים היא עכברים, מכיוון שהם רוב הזמן לא שמים לב לינשופים והם גם חיות לילה, מה שאומר שהם ערים מתי שהינשופים ערים ומחוץ למחילות - מה שמקנה לינשופים הזדמנות ללכוד אותם. הינשופים ממש נולדו לשם צייד - נוצותיהם מסודרות בצורה כזו ככה שלא שומעים רחש מהינשוף בזמן התעופה. יכולתו לסובב את ראשו בלי הגוף מה שגורם לכך שהגוף לא משמיע רחשים ומבריח את הטרף בזמן ההמתנה לרגע המתאים. לינשופים יש שמיעה מעולה, הם יכולים לשמוע את זווית הקול ולהבין מיקום מדויק ממנו נובע הקול. הדבר שנראה כמו אוזניים בינשוף הוא לא אוזניים - הוא ציציות שיער, האוזניים הרגילות נמצאות במקום הרגיל, בצידי הראש. המקור והטפרים של הינשוף חדים בצורה דוקרת במיוחד, בדקירה אחת או נעיצת ציפורן אחת הוא יכול לשסף גופה של עכבר. והכי חשוב, צבע הינשוף. לינשוף יש צבע הסוואה לאיזור בו הוא חי, מה שמקנה לו עזרה רבה בלכידת הטרף שלו. לכל ינשופה נולדים בממוצע כשלושה ארבעה צאצאים. הינשוף משויך לאתנה, אלת החכמה, מכיוון שפעם חשהו שהינשופים הם יצורים חכמים שקידמו אירועים. מצד שני הם גם היו סמל לפחד ואימה מכיוון שהיו טורפים אימתניים. דעה אישית: אני ממש ממש אוהב את הינשופים. דבר ראשון, חלקם נראים ממש מגניב, עם ה"אוזניים" והעיניים הגדולות והיפות. בנוסף, הוא גם מצטלם יפה בחושך, כמו שרואים בתמונת הפתיחה, אבל זה סתם בונוס, לא כזה מעניין. כמו שכתבתי בפעילות, בחרתי בינשוף מכיוון שינשוף הוא חיה ממש חכמה ורואים את זה באופן שבו הוא צד. בנוסף לכך, ינשוף שומר על הגוזלים שלו ומגונן עליהם בכל מה שהוא יצטרך שזה דבר ממש יפה בעייני, (המממ, שכחתי לכתוב את זה במידע). אולי אתם לא יודעים, אני אוסיף לפה עובדה מגניבה: לינשוף יש רגליים ארוכות. אולי בתמונה הזו לא רואים: ![]() אבל בתמונה ששלחו לי לפני כמה ימים רואים הבדלים עצומים! ![]() ![]() נכון וואו? לסיכום, ינשוף זו חיה ממש מגניבה לדעתי שממש התחברתי אליה! וכמובן, איך לא, תודה לויקיפדיה ולבריטניקה תמונות: ![]() אהעהעהעהעעהה, איזה חמודדדדדדדדדדדד ![]() יצירה מקסימה שמישהו בשם ריקג'ו (?) הכין! ![]() ואיך לא, לסיום, תמונה של ינשוף עף! מקווה שנהנתם בסיקור! ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 17:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סה"כ מאוד טוב, כיף לקרוא, וגם אין שגיאות, וגםםםםםם שימוש בסמיילי הנכון בזמן הנכון
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 23:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אוי רינג אתה הורס!!!
אבל הינשוף שעף והינשוף שבתמונה שלא רורים בה רגליים ארוכות, זה בכלל תנשמת... זה לא אותו דבר, לא? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 23:45 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ, באנגלית היה כתוב Owl 🦉, אז ניחשתי שזה ינשוף, אבל לא יודע מה ההבדלים כל כך
![]() כנראה זה ינשוף מזן כלשהו ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 00:52 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ינשופיםםם!!!
אני מתה על ינשופים!!! סיקור מהמם! *לא אני חושבת על fukurodani, בעיקר על בוקוטו ואקאשי כל הסיקור* ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:04 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!
נוסף ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 19:43 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יאי, ינשופים!
סיקור ממש יפה, מדויק וקולח. נ.ב. חשבתי שאתה בקטע של דולפינים (כמעט כתבתי דרקונים) -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 15:04 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כתבת יפה
-------------------- אתם חייבים לתרום לי חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 17:00 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |