![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש כאלו שקוראים לו רינגו, ויש כאלו שקוראים לו רינג. יש כאלו שקוראים לו כרובי, ויש כאלו שקוראים לו *צונזר מטעמי שהוא לא מוכן לגלות את השם האמיתי שלו, אבל זה מתחרז*. אבל אני? אני קוראת לו המפקד או המפקד המהולל, עדיף; אבל אני? אני מכירה אותו מלפני כן, ואפילו מלפני הנגיף. יש כאלו שאומרים שהוא מצחיק, יש כאלו שאומרים שהוא חביב. יש כאלו שיודעים שהוא צנוע, יש כאלו שיודעים שאת הורס הוא מעדיף. (או לפחות ככה אני מקווה) אבל אני? אני יודעת שהוא הכל, וגם לא אוהב כשצריך. אבל אני? רק אני יודעת שהוא מטפל מקסים ומציל חיים. האם אתם יודעים מאין הוא בא כשצץ לפני ארבעה חודשים? או שכל שיודעים שהוא בן אדם מדהים ואותו כולם אוהבים יצא לי קצת שיר אהבה, וקצת כאילו אני מכירה אותו ממש טוב. המפקד יש לי עוד הרבה מה לכתוב עליך תתכונן ![]() סתםסתם, אם אתה לא רוצה לא אכתוב, סתם זה חיכה אז הוצאתי וברצינות מקווה שאהבתם את השיר, תתבבו לי -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:15 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו זה שיר מהמם!
בטח שיר אהבה אלא מה את יודעת שרינג - הלא הוא רינג - אמר לי שאת הכרת לו את הפורטל? הוא מדבר עליך המון. לול :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:22 PM
|
||||
זה לא שיר אהבה, זה סתם יצא ככה יאיי, תודה המפקדד אני לא כותבת שם בכוונה, הוא ביקש ממני פעם שלא. מי שיודע, מוזמן לשבץ את השם במקום המתאים ולחשוב אם זה מסתדר. -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:27 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהעעהעעהעהעהעעהה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() איזה יפהההההההההה וזו הפתעה מוחלטתתתתתת!!! ![]() ![]() זה ממש יפההההההההההה אבל כן, מאז שאמרתי לך שאני לא מגלה את השם הוא איכשהו התגלה (חיחיחי, חציף אני ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:32 PM
|
||||
תודה פחדתי שלא תאהב, כי הביך אותך ביום הולדת וזה אבל למי אכפת אם אתה אוהב, תתכונן לעוד הרבה ![]() -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 22:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו ממש יפה
את כותבת נהדר רינג- איכשהו התגלה אעלק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2021, 11:04 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד. נראה לי מידי מוגזם לכתוב שיר על משתמש בפןרטל...
![]() אז נראה לי שגיליתי את הסוד הצבאי מספר 2. חסר לי עכשיו את מספר אחד, והחשוב ביותר! בן כמה אתה!!! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 12:39 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נחמד..
![]() -------------------- אתם חייבים לתרום לי חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |