![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה
-------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:35 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז ככה אממ
הי אני חדשה פה ואת? -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:38 PM
|
||
אילו
ברוכה הבאה אני פה כבר 4 חודשים בערך (שמתי לב עכשיו) -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:39 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
המכשף
הי -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:00 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:28 PM
|
||
פחות
-------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:34 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
בטטה
היי הפאניק שלך יפה -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 14:01 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אממ העלילה הייתה שונה קצת
איזה, מירי או בודדה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 14:04 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מירי,
אילו -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 14:46 PM
|
||
סנופקין
מדברים פו רק על המומינים מי שלא ראה את הסידרה שלא יהיה פה -------------------- אני
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 14:47 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:09 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
יותר
-------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:27 PM
|
||
נחמד
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:32 PM
|
||
אז אממ הוא היה יותר נחמד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:43 PM
|
||
הוא היה פחות אנוכי
-------------------- אני
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |