![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:32 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורצנו.
מרתה ניסתה לרוץ אחרינו, אבל היא היתה מבוגרת ונוקשה מדי ולא הצליחה. "אן!! תחזרי הנה!!" היא צעקה. "אל תדאגי, מרתה! אני אחזור!" עניתי לה בצעקה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:33 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלנו ללכת לבית שלי, וכעבור עשר דק הגענו, אדיסון, המשרתת החדשה, פתחה לנו את השער.
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:41 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"שלום, מיס לילי." היא אמרה. "שלום גם לך, מיס אן."
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:42 AM
|
||
"היי אדיסון," אמרתי, "אנחנו יכולות להיכנס?"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:52 AM
|
||
"כן, בטח." היא אמרה. "אני רק צריכה לשאול את בעלי הבית. שכחת פה משהו? הם לא ציפו שתחזרי אחרי שעברתם דירה..."
------ ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:55 AM
|
||
למדתי מהטעות הקודמת, ולא עשיתי כאילו שכחתי.
"כן פשוט, היה לי קשה טיפה להתרגל, את זוכרת אולי לאן עברנו?" -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:56 AM
|
||
"מה זאת אומרת שכחת?" אדיסון שאלה בבלבול.
"פשוט כי, את יודעת, לרחוב ההוא היה שם מסובך..." עניתי במקומה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:02 AM
|
||
"לא נכון, למעשה, ההורים שלך בחרו את שם הרחוב." אמרה אדיסון
"אהה.. מה?" שאלתי "כבר שכחת? צריך לקרוא למישהו? זה פשוט שלא בכל יום יש רחוב על שמך..." "לא,לא, אני בסדר, אז הרחוב הוא רחוב לילי פלאוור?" -------- אני מודעת לזה שלשם יש משמעות באנגלית -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:05 AM
|
||
"כן. את צריכה עוד משהו?" שאלה אדיסון.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:08 AM
|
||
"לא, סליחה ותודה רבה!" אמרתי לאדיסון
יצאנו מהבית, ושאלנו מישהו ברחוב, "סליחה, אתה יודע אולי איפה נמצא רחוב לילי פלאוור?", האיש הסתובב אלינו, היה לו שיער שחור מתולתל, שפם, והוא נראה לי מוכר. "כן, בטח, אתן צריכות לפנות ימינה, ואז עוד הפעם ימינה, להמשיך טיפה ישר, שמאלה, ואז אתן מגיעות!" אמר היא "תודה רבה!" אמרתי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:11 AM
|
||
המשכנו והמשכנו עד שהגענו ל - וואו - רחוב לילי פלאוור. עברנו בין הבתים עד שראינו את הבית - הגדול ביותר בשכונה, איך לא, שהיה כתוב על השער שלו "משפחת פלאוור". צילצלנו בפעמון.
----- התכוונת שהאיש הזה היה סיריוס בלק? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:13 AM
|
||
מישהי לא מוכרת פתחה לנו את הדלת, ואמרה "מיס סמית' ומיס פלאוור, הכנסו בבקשה." נכנסנו לבית, הוא היה יפהפה! הוא היה בנוי בסגנון מודרני, ווינטג'י, ושחשבתי על זה, הוא היה בנוי כמו סרטוט בית החלומות שלי שהשארתי בחדר!
------------- יאפ -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:16 AM
|
||
ההורים של לילי, מהודרים כהרגלם, ישבו בסלון - סליחה, חדר המגורים - ושתו שמפנייה.
"לילי," אביה אמר. "אין אנו מרשים לך להסתובב ברחובות כמו איזו חתולת רחוב, במיוחד לא כשסיריוס בלק מסתובב בחוץ!" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:18 AM
|
||
"אני מצטערת אבא," אמרתי, "אבל רציתי לבקר בסמטת דיאגון, ומי לעזאזל זה סיריוס בלק?" שאלתי
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:20 AM
|
||
"לילי!" אמרה אימה בזעזוע. "איננו משתמשים במילים כגון לעזאזל בביתנו, אנא, התנהגי כמו ליידי!"
---- ואיך היא לא יודעת מי זה סיריוס בלק? היא לפני כמה שעות קראה עליו ספר שלם... -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |