![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:23 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווו נכוןן
אבל היא צריכה חצי לזייף כזה ---------- "בסדר, אמא." אמרתי "נזכרתי מי זה, אבל לא הבנתי למה אני לא יכולה להסתובב ברחוב!" -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:56 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מכיוון," היא אמרה. "שזה מסוכן! סיריוס בלק יכול לרצוח אותך!"
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:58 AM
|
||
"בסדר, אני ואן עולות לחדר." אמרתי
בגלל שזה לפי הסרטוט ידעתי איפה החדר שלי, ונכנסנו אליו. -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:10 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אז," התיישבתי על המיטה שלה. "העולם הזה לא בסדר. אני רוצה לחזור לעולם הרגיל שלנו. לא אכפת לי מקסמים, אני רוצה את ההורים שלי בחזרה!" נשמעתי כמו ילדה קטנה, אבל לא היה לי אכפת.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:10 PM
|
||
"את צודקת, זה לא הגיוני, ואיפה האחיות שלי?!" שאלתי
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:22 PM
|
||
"אני לא יודעת," אמרתי. ואז הוספתי, בלחש, "אני רוצה לנסות לחזור ליקום הרגיל שלנו."
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:24 PM
|
||
"גם אני, זה כבר מוגזם." קמתי מהמיטה והלכתי לחדרים שהיו אמורים להיות של אחיות שלי, החדרים היו מעוצבים, נשמתי לרווחה.
----------- משפחה: אחות גדולה, שתיים קטנות, שני הורים, ובהמשך אולי אמא שלה תגלה שהיא בהריון או משהו כזה. -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:28 PM
|
||
"איך נוכל לחזור ליקום הנורמלי?" שאלתי.
---- משפחה: אמא, אבא, אין אחים. ---- וואו זה ייגמר נורא מהר אם הן עכשיו פשוט יחזרו ליקום הרגיל שלהן וזהו. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:30 PM
|
||
"אני לא יודעת, אבל יש ינשוף מרוח על חלון החדר שלי."
--------------- הן לא הן הולכות לעולם הקוסמים ומחוללי זמן וכזה יגמר במינימום עמוד 50 -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:31 PM
|
||
"אוי. מסכן הינשוף." פתחנו את החלון ותפסתי את הינשוף.
"היי! זה ארול!" אמרתי. "הינשוף של משפחת וויזלי!" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:33 PM
|
||
פתחתי את המכתב וקראתי,
"אן ולילי היקרות, דמבלדור סיפר לי שנפגשתם איתו, הוא מסכים שתלמדו בהוגוורטס בתנאי שישכיח מכן את כל מה שאתן יודעות, חכו למכתב הרשמי שלו ורק אז תגידו שאתן יודעות, בברכה, ארתור וויזלי." "וואו." אמרתי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:34 PM
|
||
"אז אנחנו יכולות ללמוד בהוגוורטס." אמרתי. "זה מקשה את הבעיה, מאוד."
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:35 PM
|
||
"מאוד, והתנאים הם בכלל קשים אפילו יותר." אמרתי
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:39 PM
|
||
"אז מה את רוצה לעשות?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 12:41 PM
|
||
"אני לא יודעת, אני חושבת שבואי נעשה את זה, ונציל את ההורים שלך בעזרת מחולל הזמן של הרמיוני שהיא תגלה לנו עליו." עניתי
-------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |