![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 13:24 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני מבין.." הוא אמר "אז החלטתן ללמוד בהוגוורטס בסוף?"
"כן" עניתי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 19:20 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"צריכות עזרה בקניות?" הוא שאל.
"הממ, כן, אם אפשר," עניתי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 19:21 PM
|
||
"בטח שאפשר, אני רק אקרא לילדים!" אמר אדון וויזלי
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 19:28 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ילדים!" הוא קרא. מעבר לפינה הגיחו חמישה ילדים עם ראשים ג'ינג'יים בוערים.
"מי אלה?" שאל רון. "אלה אן ולילי," אדון וויזלי הציג אותנו. "הן בנות מוגלגים שצריכות עזרה בקניות להוגוורטס." "אה," אמר רון. "נעים להכיר." -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 19:50 PM
|
||
"היי, אני לילי." אמרתי לרון, נזכרתי בזה שתכף אשכח את ההכרות הקודמת שלי איתו.
"אז, אנחנו מחכים גם לחברים שלכם או משהו?" שאלתי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 19:53 PM
|
||
"כן," אמר רון. "הארי פוטר והרמיוני גריינגר, מכירה?"
"כ - לא," אמרתי, לאחר שראיתי את מר וויזלי מניד בראשו בפראות. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 21:30 PM
|
||
"לא מכירות, אנחנו בנות מוגלגים." אמרתי
"איפה נתחיל?" שאל רון -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 22:58 PM
|
||
"שרביטים כבר יש לכן, אז בואו נלך לכרך ודף בע''מ," הוא אמר בעליצות.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:10 PM
|
||
“בסדר.״ אמרתי
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:14 PM
|
||
הילכנו ברחובות לונדון עד שהגענו לקלחת הרותחת. כשהגענו, נכנסנו לבנות דיאגון וירדנו במורדה עד שהגענו לכרך ודף בע''מ.
"אוי!" חבט מר וויזלי במצחו. "אין לכן רשימות ציוד!" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:16 PM
|
||
״אבל אנחנו באותה שנה איתם,״ אמרתי והצבעתי על רון, הרמיוני והארי,״אלה אותן רשימות.״
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:17 PM
|
||
"אני לא כל כך בטוחה..." אמרתי. "אולי בגלל שלא למדנו עד השנה נצטרך ללמוד עם בני השנה הראשונה... מה אתה חושב, מר וויזלי?"
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:33 PM
|
||
״דמבלדור לא אמר לכן?״ הוא שאל בהפתעה ״אתם מצטרפות לתמידי השנה השלישית, בגלל שכן יצא לכן לתרגל קצת מהחומר.״
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:35 PM
|
||
"אהה," אמרתי. "אוקיי."
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 23:42 PM
|
||
״אממ, אני אומר שנתחלק לקבוצות,״ אמר אדון וויזלי,״אני אחלק אותכם, בואו נראה.. אן, הארי, פרד ופרסי תהיו ביחד.. ולילי, הרמיוני, רון וג׳ורג׳ תהיו ביחד, ג׳יני תצטרפי לאן, מולי תלך עם לילי והשאר, ואני אלך עם הקבוצה השנייה.״
-------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |