![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 18:49 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי את הדלת. ראיתי ינשוף לבן מדהים ביופיו.
"שלום אן, הבנתי כי עזבת את עולם הקוסמים כיוון שהורייך אינם בין החיים בו. רציתי ליידעך שאני מכבד לחלוטין את החלטתך ומבין אותה. כל טוב לך, אלבוס פרסיבל וולפריק בריאן דמבלדור, מנהל בית הספר לקוסמים ומכשפות הוגוורטס. נ"ב - הינשוף הזה יגיע לעולמך באמצעות קסם מאוד מיוחד, לכן לא תוכלי להשיב אליו. ----- רגע מה? לילי חזרה לעולם הרגיל? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 18:51 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא קראה את המכתב, והתחילה לבכות.
—— העולמות התערבבו, אבל הן לא יודעות את זה. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:02 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המכתב הכעיס, או העציב, או תסכל, או - אוף, למה אני לא מצליחה להבין את הרגשות שלי??? - אותי, ולכן זרקתי אותו מהחלון. ראיתי את לילי למטה.
רגע, מה? איך היא הגיעה לפה?? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:04 PM
|
||
אן הסתכלה אליי מהחלון
"אן!" קראתי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:06 PM
|
||
"לכי!" צעקתי. "איך הגעת לפה בכלל?!"
סערת רגשות סערה בתוכי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:07 PM
|
||
בכיתי מהתרגשות "אן!" קראתי "חכי רגע, תקשיבי לי!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:18 PM
|
||
"למה שאני אקשיב לך בכלל?!" צעקתי בבכי מהמיטה.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:36 PM
|
||
"כי את רוצה לשמוע מה שיש לי להגיד!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:45 PM
|
||
"לא אני לא!" צעקתי.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:46 PM
|
||
"כן, את כן!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:57 PM
|
||
"מה?!" באתי לחלון והסתכלתי למטה בכעס.
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:38 PM
|
||
"אני מתגעגעת אלייך!" צעקתי עליה
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:37 PM
|
||
"אני התגעגעתי להורים שלי! את חושבת שאני אוותר על המשפחה היחידה שיש לי בשביל לעשות הוקוס פוקוס?!"
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:40 PM
|
||
"לא! אבל אני רוצה אותך איתי!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:52 PM
|
||
"גם אני," אמרתי בשקט. "אבל אני רוצה גם את המשפחה שלי..."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |