![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:26 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא חייך חיוך קלוש.
"אם כך," קפץ דמבלדור ממקומו באנרגטיות. "אני שמח שסיכמנו את זה. אנא התייצבי מחר ב11 בבוקר בתחנת קינגס קרוס לרכבת להוגוורטס. להתראות!" והוא התעתק משם. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 13:29 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמבלדור התעתק משם, אן חייכה, "אני הולכת ללילי!" היא אמרה
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 20:37 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבל, מותק, את צריכה לארוז, לא?" שאלה אמא.
"אה, אוי, נכון." השבתי, והלכתי לארוז. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 00:09 AM
|
||
התעוררתי במרץ, לא הבנתי מה אני עושה, ירדתי, יצאתי מהקלחת, ורצתי לבית שלי.
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 09:13 AM
|
||
ארזתי את כל מה שאני צריכה, וירדתי למטה.
"אה, אמא...?" "כן?" "יש מצב שאתם מקפיצים אותי לקינגס קרוס?" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 09:15 AM
|
||
ארזתי במהירות את כל הדברים מעולם המוגלגים שאני צריכה, ירדתי שוב לנטה, ורצתי לביתה של אן.
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 09:16 AM
|
||
נשמעה דפיקה על הדלת. רצתי לפתוח. לילי עמדה שם, מתנשפת.
"לילי!!" קראתי בשמחה וחיבקתי אותה. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 09:17 AM
|
||
"אן!" קראתי, "את באה!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 11:25 AM
|
||
"כן!" כמעט בכיתי מרוב התרגשות.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 14:05 PM
|
||
"יאייי!" אמרתי וחיבקתי אותה, לא היה לי עוד מה להגיד, והיא מבינה את זה, בגלל זה היא החברה הכי טובה שלי.
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:32 PM
|
||
אמא שלי בדיוק התארגנה ליציאה. היא עברה ליד הדלת וראתה אותי ואת לילי.
"לילי!" היא אמרה. "את נוסעת גם כן?" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 16:06 PM
|
||
"כן, ברור!" עניתי, ללא חשיבה.
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 16:28 PM
|
||
"ויש לך מישהו שמסיע אותך?" שאלה אמא.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 16:28 PM
|
||
"האמת, שכן!" עניתי לה
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:51 PM
|
||
"מעולה," היא חייכה בנימוס.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |