![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 6 2021, 11:20 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי דמעה בזווית עינו של אבא. הוא מיהר למחות אותה.
"אבא, אני חוזרת רק עוד חודשיים וחצי. חג המולד. אתם תסתדרו בלעדיי. ויש לי ינשוף. אני אשלח לכם מכתבים כל הזמן." ניסיתי לנחם אותם. "אוי, שיט! כבר 10:55! אני חייבת לזוז. סליחה." -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2021, 12:08 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! הרציף היה שוקק חיים, ומלא בעשן מהרכבת כמובן.
הודעה זו נערכה ע"י Eleven The Great ב Mar 6 2021, 12:08 PM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2021, 12:22 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפצתי בזריזות מהאוטו. לקחתי את המזוודה שלי וגררתי אותה תוך כדי ריצה אל תוך התחנה. רצתי עד שהגעתי למחסום בין רציף 9 ו-10.
"אוקיי," התנשפתי. "פשוט לרוץ," לחשתי לעצמי. רצתי אל תוך המחסום, ולא נתקלתי בו. המשכתי לרוץ עד שהגעתי לרציף 9 ושלושה רבעים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 14:37 PM
|
||
ראיתי צללית מוכרת נכנסת לרציף, "אן!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 15:23 PM
|
||
התנשפתי מהריצה. "לילי!" חיבקתי אותה.
נשמע קול, "קריאה אחרונה לכל התלמידים לעלות לרכבת!" "קדימה!" אמרתי לה. "בואי נעלה!" -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:20 PM
|
||
"קדימה!" אמרתי, "רגע, הרמיוני הארי ורון, בואו איתנו!"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:21 PM
|
||
לא נשמעה תשובה. "הם בטח כבר עלו," משכתי בכתפיי.
עלינו לרכבת, והתחלנו לחפש קרון. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:22 PM
|
||
הגענו ממש קרוב לסוף הרכבת, ומצאנו תא.
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:26 PM
|
||
התא היה כמעט ריק, מלבד ילדה אחת. היא נראיתה בגילנו, שנה ראשונה. היא היתה בלונדינית וגבוהה, בעלת עור שזוף, רזה מאוד, או בקיצור - התגלמות מודל היופי.
----- בא לי לעשות מישהי שהיא מודל היופי אבל היא בעצם חכמה ולא אכפת לה מהמראה. תזרמי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:28 PM
|
||
"היי" אמרתי, "מי את?"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:39 PM
|
||
"לילה רוברטס," היא אמרה בלי לפרט והוציאה ספר מהתיק שלידה.
----- פפפפ אני גרועה בשמות משפחה הכל שמות אמריקאיים נפוצים נורא>< -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:41 PM
|
||
"אני לילי," אמרתי, "מה קורה?"
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:54 PM
|
||
"בסדר," היא אמרה. "אתן שנה ראשונה?"
"יאפ," עניתי. ------ את כבר יודעת לאיזה בית לילי תתמיין? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:58 PM
|
||
סימנתי לאן שסגרנו עם דמבלדור שנתחיל בשלישית.
---- חצי חצי -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 19:06 PM
|
||
"זאת אומרת... לא בדיוק..." אמרתי לאט.
"מה זאת אומרת לא בדיוק?" עכשיו לילה התעניינ.ה. היא סגרה את הספר והביטה עליי בעיניים כחולות גדולות. "אנחנו... בנות 13 אבל גילינו שאנחנו קוסמות רק השנה..." -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |