![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 12 2021, 23:22 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבה בלתי אפשרית
את שוכבת במיטה, עוצמת עיניים, מתחפרת בתוך הכרית, בתוך שמיכת הפוך. מה עוד צריך? כל כך נוח, כל כך חמים ונעים פה... שום בעיות, שום דאגות, את שוכבת לך כאן ושוכבת, בוהה בקירות, בתקרה, חושבת מחשבות... את מרגישה כאילו אינך חיה למען עצמך יותר, אלא למענו. עוצמת שוב עיניים. משתוקקת לשפתיים ההן, הוורודות, משתוקקת לתלתלים ההם, הזהובים, משתוקקת להביט שוב בעייני האיזמרגד. ליבך כמו נחמץ, את עוצמת עיניים חזק יותר. ידייך נישטות אל פנייך ולוחצות חזק. די, די כבר, - את אומרת לעצמך שוב ושוב, תפסיקי כבר לחשוב על זה, כי זה פשוט בלתי אפשרי. ---------- אני מודעת לזה שזה בלי חרוזים, אתם לא צריכים להעיר לי על זה. זה פשוט... כן. אשמח לת"בים, אבל אתם לא חייבים :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2021, 23:44 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעעעעעע
זה ממש יפה לדעתי לא מפריע שזה בלי חרוזים, זה מרגיש כזה יותר... לא יודעת. הכתיבה מאוד יפה, זה מרגיש ממש כאילו קוראים שיר של משורר מפורסם כזה או משהו. תכתבי עוד! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 10:51 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו.
פשוט וואו. קטע מדהים. הכתיבה שלך נהדרת, אפשר להזדהות איתה, והיא טובה מאוד. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 14:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים. קטע ממש ממש ממש יפה... לדעתי זה ההפך. בגלל שאין חרוזים, יותר קל להזדהות....
אמרתי לך כבר מלא פעמים אבל אני אומר את זה שוב- את כותבת ממש ממש ממש יפה. כל הכבוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |