![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 21:31 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז בנוסף לזה שקיבלתי היום עטי צבעי מים נורא מקצועיים היום במתנה, החלטתי להמשיך שני ציורים שהתחלתי לאחרונה וציירתי אותם רק עם עטים נובעים.
הם נראים מאוד מנוגדים באופיים, ובחרתי להשתמש בסקאלת צבעים אחת לכל ציור. https://imgur.com/Xryv2Vu https://imgur.com/4w7QNJp אני אשמח גם לת"ב (חוץ מעל הכנפיים של התמונה האדומה, באמת לא יודעת מה עבר עליי כשיצרתי את זה וחוץ מזה אני לא יודעת לשפר את זה) אבל גם תגובות רגילות יהיו ממש נחמדות 3> *הבהרה על הציור השני: אמממ מאחוריה זה אמור להיות אצות ורציתי לצבוע אותן בירוק בהתחלה אבל זה היה הורס את המונוכרומטיות. זה פשוט לא כל כך ברור בציור. >< הודעה זו נערכה ע"י Vesper ב Feb 13 2021, 21:48 PM -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 21:34 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעע אלה.
זה נראה מדהיםםם, בהתחלה חשבתי שציירת את זה במחשב או משהו, אבל לא, זה על דף!!! את מוכשרת ככ, ואני מאמינה שאת יכולה לעשות עם זה הרבה דברים:)) -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 13 2021, 23:59 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואווואוווואוואו
כמה כישרון הלפ ציורים מטריפים אהבתי ביותר! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 00:34 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו!
ציורים ממש ממש יפים. כמה הערות קטנות, בנוגע לציור הראשון, מה קרה לצוואר שלה? יש לה? הוא מדמם? הוא מתחבא מאחורי הפרח? פשוט לא מצאתי אותו ![]() ![]() בנוגע לציור השני, הכל יצא ממש יפה - אהבתי את הקונספט של האצות הכחולות - חוץ מהיד. היד יצאה טיפה עקומה והסתבכה עם האצות (?) שהדמות החזיקה. אבל חוץ מזה הציור יצא פשוט מדהים! ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 09:05 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא תודה לכולכם 333>
@רינג זה במקור היה קעקוע והוא היה נראה ברור יותר לפני שעברתי עליו באדום ההוא >< וכן היד התעקמה בציור השני וכל החלק הזה אכן יצא מוצלח פחות לול -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 10:48 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה! קשה לצבוע בצבעי מים, אבל את ציירת את זה טוב
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 12:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מדהים!
-------------------- אתם חייבים לתרום לי חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 17:24 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה ונחמד!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2021, 19:05 PM
|
||
![]() מוגל |
וואווו. זה מטורף. את ממש כישרון.
היד בציור השני טיפונת לא ברור אבל חוץ מי זה וואוווו -------------------- סריוס: וולדמורט במרדף אחרי משהו שלא היה לא פעם שעברה.
הארי: אף? הצלחתי ללמוד את המסתורין העלום של המקלחת, האסלה והכיור. מברשת השיניים הייתה עבורי הלם קטן. בפעם האחרונה שהייתי בן תמותה לא היו לנו דברים כאלה. ודיאונדורנט - איזה רעיון מחריד, שאני אצטרך מרקחת קסומה כדי למנוע מבית השחי שלי להסריח![align=Center] [/I]גורלו של אפולו, האורקל הנסתר מתה על אפולו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2021, 20:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מקסים! את כזאת מוכשרת! ממש אהבתי את הסגנון שבו צוירו הדמויות, הלוואי עלי לדעת איך לצייר בסגנון המהמם הזה
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |