![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2021, 09:47 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*גם כאן נכתוב תודה ליובל על עיצוב הלוגו המדהים 33>
![]() שלום לכולם באיחור קל של יום אחד בלבד וראש חודש אדר שמח ומבדח! אני מקווה שכולכם ראיתם את אשכול ההסבר על תקנון הפורים. במידה ולא ראיתם זה הזמן להסתכל. ובכן, אחריי שכולנו הבנו מה זה בדיוק תקנון הפורים הגיע הזמן להכריז על תקנון הפורים של חודש דיבורים! אז קבלו אותו במחיאות כפיים סוערות... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. על שם הנוד שפותחים להיות אחת המילים בהודעה שלפני ההודעת נעילה. לדוגמה, אם לפני שנועלים את הנוד מישהו אמר "שלום לכל המשתמשים", אז שם הנוד צריך להיות או "של(נ)ו("ד)ם", או "לכל נו"ד", או "המשתמשים נו"ד". אני מצפה לעזרה שלכם בעניין הזה! 2. אסור להשתמש בבצלצלים שהקוד שלהם הוא אוטומטי (כלומר, לא כולל נקודותיים. לדוגמה "לאאאאאאאאא", "מלווו" וכדומה). במידה והשתמשתם עליכם לצרף בכל הודעה שלכם בשעתיים הקרובות בצלצל עם קוד אוטומטי. 3. המשתמש אשר יגיב ראשון בעמוד 42 הוא זה שיפתח את הנו"ד הבא! במידה והוא לא נמצא בזמן שהנו"ד ננעל המשתמש אשר הגיב שני בעמוד 42 הוא זה אשר ייפתח את הנו"ד וכן הלאה. 4. מותר ציטוטפלצת עד עשרים ציטוטים. 5. הנו"ד ינעל בעמוד 150. 6. כל הודעה בפורום חייבת לכלול בצלצל (שימו לב כי מותר רק בצלצלים עם קוד שכולל נקודתיים לפי חוק 2). הודעה אשר לא תכלול בצלצל תזכה את בעליה בפתיחת אשכול יבש פה בפורום. 7. במידה והנהלותי או מנהלת הפורום עושים דאבל על ההנהלותי/ מנהלת הפורום לספר פאדיחה. 8. כאשר נוצר מצב שנאלצים לערוך למשתמש הודעה אסור לסמן נערך על ידי ועל המשתמש לנחש מי ערך לו את ההודעה. 9. בכל הודעת פתיחה של הנו"ד, צריך להיות גיף הקשור בדרך כלשהיא לפורים. במידה ופותח הנו"ד עובר על החוק, אסור לו להגיב במשך חצי שעה בנו"ד. 10. כל עבירה על אחד מחוקי התקנון תגרור לכך שעל המשתמש יהיה אסור לכתוב בפורום דיבורים את המילים הבאות עד סוף היום: שלום, היי, מה נשמע, לול, יחס. שימו לב כי למרות התקנון החוקים הרגילים של הפורום (מלבד הציטוטפלצת) עדיין תקפים. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 21:18 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחיל פורים, ונגמר התקנון.
אני רוצה להגיד כל הכבוד ענקי לאבישג! ושוב פעם כל הכבוד לאבישג. אבישג את מדהימה 333> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |