![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 17:20 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי אדונימים ועלמתילים!
האם פעם חשבתם לכם על כל הרכוש שאבד בקרב על הוגוורטס? כאילו, כולם היו מרוכזים באבדות שמגיני הוגוורטס ספגו, בהארי, במוות שלו, בוולדמורט, באוכלי המוות - ככה שאף פעם לא חשבנו לעצור ולחשוב על כל הרכוש שאבד, נשבר, נהרס, נחטף. גם אני מוכן להתערב שחלק מהינשופים מתו. למען האמת, המשפט היחיד שהוזכר בו הרכוש של הילדים היה ''ומה עם הרכוש שלנו? והינשופים?'' ואז מקגונגל השיבה ''אין זמן לדאוג לרכוש.'' ומאז, הכל היה סביב ההורקרוקסים, וולדמורט, אוכלי המוות ומגיני הוגוורטס. אבל זה מוזר, לא? הרי לחלק מהילדים היה רכוש אישי וחשוב, כמו תמונות של המשפחה, שרשראות, גביעים, מדליות... והם לא מחו בכלל כשהפרופסור מקגונגל אמרה שאין זמן לדאוג לרכוש. וגם ראינו שהיו ילדים שהתגנבו חזרה מחדר הנחיצות, ואיך אנחנו לא יודעים שהילדים לא התגנבו בחזרה לקחת את הרכוש שלהם? טוב, אז הנה שאלות לדיון: 1. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? 2. האם הילדים הבוגרים הגניבו חלק מן הרכוש לילדים הקטינים? או שמא הילדים הקטינים התגנבו בחזרה ולקחו את רכושם? 3. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? שמרו אותו לעצמם או הרסו אותו? 4. האם אוכלי המוות בכלל מצאו את הרכוש? 5. שאלה אחרונה: אם הייתם במקום הקטינים, מה הייתם עושים? דיון מהנה! :) ![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 10:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לשאלה 1 הם לא עשו כלום כי הם מתו
-------------------- חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות
I love books אני חכם אני ברבלינקו אריאלIדתיIאלרג"הI12Iרבליינקו לתרום לי חרמשים וספרים בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 17:14 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שנשאר רכוש, הכול נשרף, אבל אני לא יודע...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 10:38 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ג'יני לא חזרה הייא היתה לשאלה 2
-------------------- חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות
I love books אני חכם אני ברבלינקו אריאלIדתיIאלרג"הI12Iרבליינקו לתרום לי חרמשים וספרים בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 18:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? לקחו או התעלמו
2. האם הילדים הבוגרים הגניבו חלק מן הרכוש לילדים הקטינים? או שמא הילדים הקטינים התגנבו בחזרה ולקחו את רכושם? ייתכן שכן וייתכן שלא.. 3. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? שמרו אותו לעצמם או הרסו אותו? יכול להיות הרסו או אולי התעלמו יכול להיות ששמרו לעצמם.. 4. האם אוכלי המוות בכלל מצאו את הרכוש? אי אפשר לדעת 5. שאלה אחרונה: אם הייתם במקום הקטינים, מה הייתם עושים? נשארת בחדר הנחיצות ועוזרת שם לפצועים.. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 07:36 AM
|
||
![]() מוגל |
מאיפה נדע?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2023, 14:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאוכלי מוות אין מה לעשות עם רכוש של ילדים והילדים לא מחו כי כל שנייה לקחת אפילו משהו חשוב לא שווה את זה שמישהו מת בנתיים
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2023, 20:02 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? אני מניחה שהרסו
2. האם הילדים הבוגרים הגניבו חלק מן הרכוש לילדים הקטינים? או שמא הילדים הקטינים התגנבו בחזרה ולקחו את רכושם? לדעתי הבוגרים ניסו להביא לקטינים 3. מה עשו אוכלי המוות עם הרכוש? שמרו אותו לעצמם או הרסו אותו? הרסוווווווווווו 4. האם אוכלי המוות בכלל מצאו את הרכוש? יכול להיות 5. שאלה אחרונה: אם הייתם במקום הקטינים, מה הייתם עושים? מנסה לקחת אותו -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 14:15 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נחמד שאתם רוצים להחיות דיונים.
יחד עם זאת, ננעל. -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |