![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:54 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב כי זאת ההודעה האחת לפני האחרונה בנו"ד הקודם(נתעלם מזה שאני כתבתי אותה
![]() ובגלל שמתברר שאני הייתי שנייה בעמוד 42 וכריס לא רוצה לפתוח נו"ד אז אני פותחת עוד אחד. אז, נו"ד שני שלי, ומי יודע, אולי יהיה שלישי ואולי לא. בנוסף, הנו"ד מוקדש לכל חובבי הקלמנטינות שביננו. ולכל אלו שאומרים שקלמנטינה זה מסריח/לא חוקי /מגעיל אז שתדעו שעל טעם ועל ריח אין להתווכח! אהה כן, והנה בשבילכם משפט יפה people who live in glass houses shouldn't throw stones רגע, מה עוד אמורים לומר? אה, כן. טוב אז, בלי ספאם מקום 0 ואני אמשיך את מה שעשיתי בנו"ד הקודם (שאגב, לדעתי צריך לאמץ את זה לכל הנו"דים) ואני אגיד: נהנה! (כי גם לי בא להנות...) ואם נצטט מתוך השיר "אני פורים" אני פורים אני פורים שמח ומבדח הלוא רק פעם בשנה אבוא להתארח אז התחילו לצהול ![]() ![]() ![]() ובנימה זאת אני אפתח את ה ![]() [ואני אקשר פה שוב את תקנון הפורים(בסמיכות מיידעים רק את הנסמך, אז למרות שזה נשמע יותר מוזר נשאיר את זה ככה) בתקווה שמישהו שהוא לא אני יתחיל להקשיב לו] -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשוןןן
![]() -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאילו
שוב פספסתי סוף של נוד ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:56 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שנייההה
עריכה: אופס, בזמן שהקלדתי הספקתם לשלוח עוד הודעות. אוף. הודעה זו נערכה ע"י Lavinia Asimov ב Feb 16 2021, 19:56 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הלכתי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
תראי איזה שם מקסים! ![]() אז עכשיו, בואי נדבר! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:57 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא איזה אני עסוקה
עפתי ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:57 PM
|
||||
![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 19:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תביאו גיפים יפים לחתימה
![]() -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:01 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לעזאזל- ?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:02 PM
|
||||
ממ? ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:02 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא שמים בפורטל קישורים לקבוצות של הפורטל במקום לתת למישהו והוא יוסיף אותך
סתם מעניין ואתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:07 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעולם לא סבלתי ככה.
הלפ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:07 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבולבלת
מותר לי להגיב פה נכון? -------------------- היא/את
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |