![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:06 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיו בא לי. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת הסיבה שעשיתי את הבדיקה- כי לא יודעים. חלק מהמשפחה שלי חלו ובתכלס, היו לי כל כך הרבה הזדמנויות לחלות בקורונה, שאני לא יכולה אפילו לספור. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אנחנו מתחילים ללמוד על מלחמת העצמאות שבוע הבא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והוהווו מה הולך בהפגנות בל אביב בגלל זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:07 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בואו נמשיך למות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? אני היחידה שלמדה את זה בגן? טוב, אין סיכוי שאני היחידה כי אתמול כשאחי הקטן סיפר לי את סיפור המגילה הוא אמר שהיא לא רצתה לבוא כי צמח לה זנב. אבל יש אומרים שבכלל צמחה לה קרן.... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאין לך סימפטומים או כשיש לך סימפטומים קלים אתה פחות מדבק כי גם יש לך פחות עומס ויראלי כלומר פחות נגיף בגוף אז פחות יוצא החוצה ומדביק וגם אתה פחות משתעל וזה שזה מנגנון הדבקה כי הנגיף יוצא מהגוף בשיעול ומדביק אז פחות סימפטומים גם גורר פחות הדבקה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו נו''דים זה נחמד
למה לא באתי לכאן קודם -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיאלצי לחכות tho -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:08 PM
|
||||||||||
עם בגרויות? כן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
את הקטע עם הקרן אנימ כיר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה.. חיסון מחסן אותך מלהיות חולה, לפחות ברוב המקרים אף אחד לא מתערב ולא אומר לך מה לעשות, אבל כן יש מגבלות כי לא רוצים להגדיל את מספר החולים -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ לא נראה לי שצמחו לה קרניים או זנב או שאני למדתי את זה לא נכון -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
||||
מי אמר. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:09 PM
|
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מוכר לי גם -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |