![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:32 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה קצת סדר
אחשוורוש- היה פעם מנקה אורוות של נבוכדנצר (נראה לי) ובגלל שהוא התחתן עם ושתי שהיא הייתה בעצם היורשת הוא הפך למלך ושתי- אשתו של אחשוורוש המן- ברצינות, אני באמת צריכה להסביר מי זה? זרש- אשת המן פרשנדתא, דלפון, אספתא, פורתא, פרמשתא, אדליה, ארידתא, אריסי, ארידי ויזתא- עשרת בני המן ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:34 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אם ושתי היה היורשת- מה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:34 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עזרה דחוף
איך כותבים את הסמל של פאי בכתב יד אני לא מצליח זה נראה כמו ח בכתב דפוס -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:35 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הנה קחו מצאתי את זה
https://hebrew-academy.org.il/2015/09/27/%D...99%D7%99%D7%9D/ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה כריס
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
בתכלס, אחשוורוש לא היה אמור להיות מלך. הוא נהיה מלך כי הוא התחתן איתה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפוררררר
רק שלג וכפוררר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:36 PM
|
||
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
שלג?????????????? ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
אבל עדיין מה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:37 PM
|
||||||||||
מה מה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:38 PM
|
||||||
שלג עוד לא, רק אחר הצהריים, אבל כל הגינה והדשא והכל - מכוסים כפורררר ברררר ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:38 PM
|
||||||||||||
כאילו הוא סילק אותה מהארמון כי היא לא באה למשתה ו זה שלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:40 PM
|
||||||||||||||
נכון, זה מצחיק. זאת אגב הסיבה, שלנסיך פיליפ (בעלה של המלכה אליזבת) קוראים הנסיך, ולא המלך. כי היא המלכה אבל זה שהוא נשוי למלכה לא הופך אותו לרמה מעליה (מלך נחשב מעל מלכה) ולכן הוא הנסיך. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 12:40 PM
|
||
יו היי יעלל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |