![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) « ראשון ... 106 107 [108] 109 110 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:50 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה היינו? אה כן ובמבה במילוי שוקולדד ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:50 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ררווו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:51 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמעעע ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:51 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהווווווווווו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:52 PM
|
||||||||
וסוכריית קרם בורלהה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
מעעעעעע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
ועוד המבורגרררר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, השארו 42 עמודים.
וגם 42 שאלות בש"ב שלי. אז זה אמור להיות הספק של עמוד לשאלה. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר איך את? עריכה: נחשי מי אני! -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:54 PM
|
||||||||||||
אצלי מדהים ברוך ה' -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
דידידי הרגע אכלתי קורנפלקס בא לי להקיא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
אני כאילו
מנסה לנסח ונתקעת בכותרת איך זה הגיוני בכלל ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:55 PM
|
||||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה לך עורכת שכמוך -------------------- 💋
|||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז פה באתר אני כזו דברנית ואני כותבת כל הזמן וזה אבל במציאות אני אממ סנופקין. סתם אבל אני יכולה לעבור ימים שלמים בבית הספר בלי להוציא מילה. והיום עשו כזה זום ענקי לבית הספר ופרסמו את התקנון פורים (שאגב הוא אהבת חיי כרגע. אה בעצם קודם המקסימי שבחתימה שלי ואז התקנון פורים), ואז כזה שלחו אותו בכיתה ומישהי כתבה פתאום משהו בסגנון של "התקנון הכי גרוע שראיתי בחיים שלי" וזה ממש עיצבן אותי כי הם הצליחו בצורה די מדהימה לעשות משהו שיתאים את המצב בזום וקורה הרבה שיש דברים שאני רוצה להגיב עליהם אבל באמת, אני אף פעם לא מגיבה. הפעם האחרונה שהגבתי בקבוצה הייתה לפני כמעט שנה. אני מבטיחה. אפשר כזה לעבור למעלה את כל ההודעות, מעבר ל"שבת שלום" או "חג שמח" פעם בחודש אני לא אומרת כלום. ועכשיו זה פשוט סוג של... הקש ששבר את גב ה כי כי הוא יודע שאני לא מוציאה מילה וכבר דיברנו על זה אבל הוא ניסה לשכנע אותי לדבר ואני פשוט לא. ועכשיו פעם ראשונה כן. ואני מרוצה בטירוף. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||||||
ופסטה בלונז -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |