![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:40 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים רעיונות לכינויים, מישהו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:40 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילד בכיתה שלי כזה מטומטם
דיברנו על גיימינג והוא אמר שזה רק לבנים בנאדם תפסיק להיות כזה בלעכס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:41 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכול יבש בדיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:42 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:44 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ככ שמחה כי המורה לא שלחה בסוף קישור לזום האהא
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:45 AM
|
||
המורה-
"אתם אומרים לי כזה לא תורידי את זה תעבירי" ואז "המוח שלכם מפרש מה זה שם" למה אני צריך לראות נשים בחוטיני -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:45 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו את גיימרית? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:46 AM
|
||
סליחה אבל אני לא רוצה לראות נשים בחוטיני
אז מי אומר לה להעביר אבל היא כזה "הו אז המוח שלך מפרש את זה למשהו אחר" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:47 AM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא וזה גם לא מעניין אותי אבל הוא נורא שוביניסט (גם מתישהו היה לנו דיון על הבדל בפרסומות של שמפו בין פרסומות של נשים לפרסומות של גברים, שבפרסומות לנשים תמיד מפרטים גם את כל המרכיבים של השמפו וכל מיני מרכיבים כימיים והוא אמר "לבנות אין מה לעשות אז הן מתעסקות בשמפו") וזה מעצבן נורא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:47 AM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי היה לי מתישהו רעיון גאוני לנתיחה עליכם אבל שכחתי אותו ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:48 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםם
![]() -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:48 AM
|
||||
פעם אחת הייתה לנו שיחה בשיעור חינוך על מחאת המכנסיים הקצרים ואז כשהמורה שאלה את הבנים מה הם חושבים על זה שבנות באות עם מכנסיים קצרים הם אמרו שלא אכפת להם והיא הייתה כזה: "לא אכפת לכם כל עוד הן מספקות את היצרים המיניים שלכם?" וכאילו טה פאק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:49 AM
|
||
נו באמת
עכשיו אומרים לי בוואטסאפ [17.2, 8:53] זהירות פאקצה לא לענות: ליאור את תקועה בגיל 4 -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:49 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
![]() -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 09:50 AM
|
||||
אני כועסתתתת מה שלומך? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |