![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (150) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 10:11 AM
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאאעאעאעאעאא איזה כיףףףףף ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 10:12 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנו לי כוח לעשות כבר את המתכון.
![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( מה קרה? אני בסדר יש בחוץ סופה מקסימה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר שמתישהו בעבר הרחוק כשעדיין לא היה קורונה היה לי עוד אמון במערכת החינוך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
יורד אצלי שלג. אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אהיה אחרי השיעור הראשון עוד שבועיים אם הכל יסתדר, עוד לא התחלתי בכלל הקטע הוא ששבוע שעבר התקשרתי לבית ספר לנהיגה ואמרו לי שאין להם שיעורים בשבילי לשבוע הזה ואמרו לי להתקשר השבוע אז התקשרתי וכבר קבעו לי שיעור והכל ואז מסתבר שהמורה שההורים שלי רוצים שאני אלמד אצלו בכלל לא מלמד אצלם ידני אז ההורים שלי לא רצו אז ביטלתי והתקשרתי למורה ההוא והוא אמר לי להתקשר שוב שבוע הבא והכל נדחה כזה ואיכסה יאי תודה 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 10:13 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלי גשם ): -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול אחי עשה לי את המבחן בכימיה ועכשיו אני צריכה לצייר לו על טישרט
תנו לי רעיונות מה לצייר 🥺 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקנאה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממהממהמהממההההההה איךךךך איזה כיף לךךךךךךך -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
מישהו רוצה במקרה לכתוב לי חיבור באנגלית על האם הסגר השלישי היה טוב או לא? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעולם לא ראיתי שלג יורד. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנים בכיתה שלי שוביניסטיים ממש וזה הרס לי את הבוקר ועכשיו יש לנו פעילות דבילית ליום המשפחה כאילו אנחנו בכיתה ב -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני לומדת אומנות
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריאל!!!!!!!!!!!
תשלחי לי קצת!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |