![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:00 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלב 2 || השיר בתחפושת שלום לכם שוב מוזיקאים אלופים! שלום שוב גם לך! אנחנו ממש סקרנים מה עושים בשלב הזה. יאי! אני אני ממש מיד מסבירה: אחרי שבשלב הקודם כל אחד ואחת מכם כתבו שלושה רמזים לשיר שגורם לכם לשמוח, הגיע הזמן שכולנו נבין איזה שיר נמצא מאחורי הרמזים. בשביל זה חילקתי אתכם לזוגות, והרשימה ממש כאן: אריאל- נטע אביה רינג- יעל שקולניק מיקה- בארי הארי פוטר8888- סופי נעמי- עומר סוד סודי- עמיצור לאומת כלום- אני כפי ששמתם לב, כמות המשתתפים הייתה אי זוגית, לכן אני אשלח בה"פ ללאומתכלום רמזים שאני אתן. הו! נחמד! מה אנחנו צריכים לעשות עם בן או בת הזוג שיצא לנו? בשלב הזה של הפעילות, כל אחד יצטרך לגלות את השיר בתחפושת שבחר בן או בת הזוג שלו. אני מניחה שיכול להיווצר מצב שבו חשבתם על שיר שעומד בשלושת הקריטריונים של הרמזים אך הוא לא השיר שאליו הוא התכוון, בכל מקרה זה לא כל כך נורא וזה מעולה גם ככה :) בשלב הזה פשוט תצטרכו לגלות את השיר בתחפושת ולמלא את הטופס הבא. על השתתפות בשלב הזה תקבלו 80 חרמשים, וגם היא תינעל בעוד שבוע, כדי לעבור לשלב האחרון של הפעילות :)
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:09 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמי, Lavinia Asimov
שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: עומר, משהו ביפנית שם השיר בתחפושת: אני חושבת שזה the show must go on שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: ללונה לאבגוד!! ווהוווו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:17 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אריאל, פריס גלר.
שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: נטע, נטע אביה אריאלי. שם השיר בתחפושת: אני חושבת שזה "עם ישראל חי." שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: לרוריתה!!! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:40 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!
שם+כינוי:נטע אביה אריאלי שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי:אריאל פריס גלר שם השיר בתחפושת:Harlem Shake שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: שדונית יער נ''ב אין לי מושג אם זה השיר אני גרועה בשירים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:06 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אני שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: הפ888 שם השיר בתחפושת: בוליבר שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:14 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עומר שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: אההההה נעמי שם השיר בתחפושת: אפריקה שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: אעעע אין לי מושגגג -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
עמליה, לאומאתכלום. שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: נבוט, חנה. שם השיר בתחפושת: אם תרצי- חנן בן ארי. שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: לאאומרתכלום (אני באמת מתחפשת לזה, הרי פנטומימאים לא אמורים לדבר, נכון?) -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 13:48 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:דרקונית, סוד סודי
שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי:עמיצור שם השיר בתחפושת:לימונדה שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2021, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי:Ring Ring
שם השיר בתחפושת: Try Everything שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?:סוד 🤫 בעיקרון רציתי לג'יני וויזלי אבל בסוף מתחפשת עם חברות שהכריחו אותי להתחפש איתן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2021, 15:15 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, Ring Ring
שם+כינוי של בן/בת הזוג שלי: יעל, למעלה נראה לי שם השיר בתחפושת: אני באמת לא יודע וזה מאה אחוז לא נכון - Roar שאלות/הערות/הארות/למה מתחפשים?: א. קייטי זה לא שם של פרח ב. לא יצא לה אלבום באוקטובר 2020 אבל אין לי שום רעיון אחר -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |