![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:36 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
הם רעים
-------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 21:24 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'רין לא רעים בכלל
מי שאומר שסלית'רינים הם רעים הוא בעצמו רע לסלית'רינים יש שאיפות זה לא דבר רע -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 19:06 PM
|
||
![]() מוגל |
סלת'רין בית טוב או רע? יש אוכלי מוות מכל בתים (חוץ מהפלפאף), אז מה אתם מתנפלים מה הוא עשה לכם?
אם טוב איך אתם מסבירים את כל האנשים הרעים שהתמינו שם? כי הם שאפו לכוח, אבל היו טובים ששאפו לכוח להילחם באופל סלאזר סליתרין טוב או רע? רע לחולטין! אין ויכוח.רגע, יש מצב שהרגע סתרתי את עצמי? "עורמה ושאיפה לכוח", תכונות רעות או טובות? למה? גם רעות וגם טובות -------------------- "אחרון מכל עמד הורין לבדו. והוא השליך מעליו את מגנו, והניף קרדום בשתי ידיו. ובשירים מסופר כיצד העשין הקרדום מדמם השחור של הטרולים שומרי גותמוג עד כי נמוגו מפניו. וכל אימת שקטל מי מהם קרא הורין: 'אאורה אנטולובה! עוד יבוא היום!"
-ילדי הורין, קרב הדמעות לאין מספר וַיַּרְא֙ כׇּל־הָעָ֔ם וַֽיִּפְּל֖וּ עַל־פְּנֵיהֶ֑ם וַיֹּ֣אמְר֔וּ ידוד ה֣וּא הָאֱלֹהִ֔ים ידוד ה֥וּא הָאֱלֹהִֽים׃ כולם כותבים: אני דתי. זה משעמם. אני מרשה לכם להעתיק את הפסוק, עם קישור מאיפה לקחתם. פשוט קניתי את הזכויות יוצרים של התנ"ך. תתמודדו עם זה. יש לי קשרים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 09:21 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלת'רין בית טוב או רע? אין לזה ממש תשובה. לדעתי הבתים הם לא "טובים" או "רעים"... קחו לדוגמה את זכריה סמית' היהיר שהיה יכול להיות חברו הטוב ביותר של דראקו מאלפוי, אבל הוא בכל זאת התמיין להפלפאף.
אם טוב איך אתם מסבירים את כל האנשים הרעים שהתמינו שם? אני חושבת שבגלל שלסלאזר סלית'רין היו ערכים לא כל כך טובים, כמו האפליה על רקע סטטוס דם, הערכים האלו "טפטפו" למצנפת המיון, והיא מיינה את כל אלה שחשבה שהם רעים לסלית'רין. סלאזר סליתרין טוב או רע? רע. להפלות אנשים לפי סטטוס דם (חצויי דם, טהורי דם, בני מוגלגים) זה ללא ספק רוע. "עורמה ושאיפה לכוח", תכונות רעות או טובות? למה? לא רעות ולא טובות. עורמה יכולה לשמש רעה במקרים של שימוש בה בשביל מעשה רוע כלשהו, אבל גם כדי להילחם ולהציל מישהו לדוגמה. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2021, 21:04 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית סלית'רין הוא א בית רע פשוט בית קיצוני
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:22 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'רין לא רעים
זה שכמה אוכלי מוות יצאו ממנו זה לא אומר למשל סלגהורן היה בבית שלנו וגם סנייפ שלא היו רעים למשל קווירל מרייבנקלו ופיטר מגריפינדור נמאס לי שכולם אומרים שסלית'רין זה בית רע מי שאומר זאת הוא רע בעצמו -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 10:01 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו יכול לקרוא את השיטה הרציונלית? זה פותר את כל השאלות ומסביר הכל.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 11:11 AM
|
||
![]() מוגל |
סלית'רין הוא לא בית רע
פשוט כולם שואפים כוח והלורד וולדמורט ידע לתת להם כוח לסלית'רינים לא אכפת אם הכוח זה למטרות רעות הם פשוט יקחו כוח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 11:15 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לפי התלמידים ההבדל היחיד בין הסלית'רינים לגריפינדורים זה שהסלית'רינים יותא חכמים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 15:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנשים שנמצאים שם תלויים בבחירות שלהם. אם הם בוחרים להיות אוכלי מוות, הם יהיו ככה, אבל אם הם בוחרים להיות טובים, הם יהיו ככה.
יש המון סיפורים רעים על סאלזר סלית'רין, אבל אנחנו לא יודעים בוודאות. עורמה ושאיפה לכח הן תכונות טובות. אין דבר רע בשאיפה לכח או להראות שאתה טוב בדברים האלו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלת'רין בית טוב או רע?
נראה לי טוב, לשאוף גבוה זה לא כל כך רע. אם טוב איך אתם מסבירים את כל האנשים הרעים שהתמינו שם? לפעמים גם מישהו רע שואף לכוח אבל גם יש טובים. ואם רע איך אתם מסברים את האנשים הטובים שהיו שם? זה לא רע, זה טוב.... סלאזר סליתרין טוב או רע? לא בטוח שהוא רע אבל מי יודע... "עורמה ושאיפה לכוח", תכונות רעות או טובות? למה? לא טובות ולא רעות, לפעמים טובות ולפעמים רעות... -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |